Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » hyperaktivní kytka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Spinky
Nový Člen

Karma uživatele Spinky - 0% Pěstitelská

Palec dolů hyperaktivní kytka Příspěvek č. 1

něco se mi nezdá na mé kytičce,pěstuji prvně,ale kamarád který je v pěstování zkušenější mi řek že je něco divného..moje kytička je až moc vysoká a má tenkej stonek!mám ji 4.tejden a má přes 25 cm a jen 3 řady!!co mam dělat??

Old Post 29-04-2005 v 10:53 AM
Spinky je offline   Profil uživatele Spinky   Find more posts by Spinky   Foto galerie člena Spinky   Click here to Send Spinky a Private Message   Add Spinky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

kytka ma malo svetla, dej lampu niz ....

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 29-04-2005 v 11:28 AM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
morrissey
Stálý Člen

Karma uživatele morrissey - 23% Pěstitelská

jojo Příspěvek č. 3

malo světla a ještě je to nejspíš samec. (dělam si prdel), ale samci, teda co javim, valej dost nahoru a málo se větví.

Old Post 29-04-2005 v 12:34 PM
morrissey je offline   Profil uživatele morrissey   Find more posts by morrissey   Foto galerie člena morrissey   Click here to Send morrissey a Private Message   Add morrissey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já bych řekl že je to taky málem světla (ať už toho z lampy nebo slunce). Kytka chce za sluníčkem a tak se za ním táhne a táhne a táhne a přitom zapomíná dělat patra a tloustnout.. takže ji tak maximálně něčím podepřeš aby ti nepadala a jak bude sluníčko silněší tak to bude ok..teda pokud to nebude samec

[size=1]

Old Post 29-04-2005 v 12:48 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spinky
Nový Člen

Karma uživatele Spinky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

myslim že málo světlem to není,svítim na ní zářivkou,asi tak 7-9cm nad ní!!a ještě mam jeden problém,nahoře ten stonek docela de ale ůplně u země je hrozně tenkej!!

Old Post 29-04-2005 v 13:33 PM
Spinky je offline   Profil uživatele Spinky   Find more posts by Spinky   Foto galerie člena Spinky   Click here to Send Spinky a Private Message   Add Spinky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

svitish na ni zarivkou? a jakou? 4 tydny???..to uz je spis na sodik, po mesici..hod sem fotku skrine a cely kytky, tak aby byla videt i ta zarivka, a napis co je to za typ presne a jaka wataz...pak poradime :-)

Old Post 29-04-2005 v 17:43 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

já bych neřek já bych věděl že to je málo světla...žádná jiná příčina není...takže dej lampu níž pokud to je slabá lampa pomůže výměna za silnější a neuděláš špatně kdy jí budeš ofoukávat větrákem...

Old Post 29-04-2005 v 17:49 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás