Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřebuji zjistit díky čemu mi žloutnou listy ty spodní a pak začnou od stran usychat.... hnojit to nehnojím a při zalívání si dávám bacha aspoň teda doufám.
No jsou staré už 25 dní. a pak jsem si včera všimnul že mi u té největší začali ty spodní listy žloutnout a dneska ráno jsem si všimnul že mi takhle žloutnou aji u ostatních kytek ps: taky mam zaoknovky
Tohle je skoro u každý kytky normální buď v klidu.Nebo to taky to někdy může bejt plíseň.Dokuď ti neuschnou víc jak 2-3patra tak je to vohodě, ale když to pude dál je to asi plíseň.Máš na listech takový malý fleky?
no mam velký jsou asi tak jako dírky od špendlíku zhruba. A čeho jsem si taky všimnul že mi to dělá jen u jednoho druhu kytek mam tam ještě nějaký jiný noname který jsem sázel o něco později a ten to vůbec nedělá..
tak jsem si všimnul u té největší a nejoschlejší kytky že listy nad těmi suchymi jsou jakoby flíčkované ale skoro to nejde poznat musel jsem se podívat ze spodu proti světlu abych viděl rozdíl.. zítra zkusím přidat nějaké to foto..
Hele ty tvý kytky vypadaj spíš jako přelitý.plíseň má fleky typu kruhu - teda tak to alespoň bylo u mě.Jo a ještě jedna důležitá věc - máš ze spoda toho květináče nějaký díry?Jestli NE tak to by to celkem vysvětlovalo.