Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl sem se zeptat,totiž někde tady na Groweru a i jinde sem se dočetl, že sodíkovka nějaká 400 bude stát něco nad 500, nebo určitě do 1000. Pak sem šel do growshopu, a tam jsem se ptal, a ten chlápek mi ukázal nejdřív zářivku a pak krabici s elektrikou, a řikal, že nejdražší je na tom právě ta krabice s tou elektrikou... kolik to teda stojí ? Mám v tom pěknej zmatek, jestli můžete, poraďte mi někdo please...díky
jo tak ta cena ty sodikovy vybojky by taq odpowidala , ale jeste si k tomu pripocti tak cca 1800,- zbyteq elektriky (starter,tlumiwqa,zapalowac,objimqa...) jinak bych Ti jeste doporucil taqowou tu ikonku nahore "HLEDANI" a treba tenhle thread --> http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1073