Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, nedávno jsem byl obdarován semínky Magic Crystal a Super Thai x Skunk . Ještě než se pustim do pěstování a dlouho to už nevydržim, dneska šli do roztoku, rád bych pár informací pokud tady někdo měl zkušenosti. Vím že oba druhy jsou jak indoor tak outdoor. Rád bych jednu in a druhou out ale nikde na netu jsem nenašel víc info co se týče hlíny a cyklů atd. Jsem vděčnej za každou informaci
cau pane, co se tyce magic crystalu tak ten sem pouze kouril, nic spatnyho to nebylo.
super thai x skunk - sem zahlid v nabidce HQ seeds - pisou, ze je to 75% sativa, kvete 9-12 tejdnu, je vyssi rostlina s oslavujicim up high.
este pisou, ze venku dozrava 15 listopadu - bez upresneni zemepisny polohy. z toho se da usoudit, ze u nas bych ji ven ani nezkousel sazet, teda pokud nemas zateplenej sklenik.
peace
Luxus, tak jsem se trefil, Superthai leze doma, druhý den se na mě směje a je to paráda sledovat jak nehorázně rychle roste, taky je 2x tak silnější, tim níním průměr stonku, než krásky co jsem pěstoval. Díky moc
Peace dude