Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kuk.
sice mi nikdo neodpovedel na muj prvni dotaz ohledem skrini, ale stim si poradim. mam ale jinej dotaz.
co si myslite o sodiku silvania SHP-TS 400w nebo 600w.
slisel jsem, ze tento sodik je lepsi na kvet nez na rust. co si otom nekdo myslite? porad mam zmatek v hlave, jaka to barva svetla je vhodna na rust a ktera na kvet. mam z toho opravdu mis mas.
asi se xixi
prosim, prosim. pokuste se mi to jeste nekdo vysvetlit. budu vam moc a moc vdecnej.
tak uz jsem to vsechno pochopil. sice uz vcera vecer, ale konecne jsem se zacal v groweru orientovat. mate to tu tedy opravdu moc dobre. nasel jsem uz spoustu veci tedy co jsem potreboval vedet., ale zatim ne vsechno.
ale je to tu doopravdy perfektni.
ale mam prece jen jeste jednu otazku. zdaji se my vseobecne drahe sodikovky v growshopech. muj partak by je vedel skonstruovat a hlavne zapojit. neni sice elektrikar, ale v elektrice se vyzna perfektne a ma jeden dotaz.
pokud by jsme se rozhodli vyrobit lampu sodik tak ktomu potrebujeme ctyri veci:lampa-starter-predradnik-stinidlo. draty nepocitam. pokud bych pouzival sodikovky PHILIPS nebo SILVANIA, je zapotrebi myt pro ne starter a prehradnik vylucne typu PHILIPS v prvym pripade, nebo silvania v druhem pripade?
je mozny, ze kdyby jsme koupily uplne obycejny starter a predradnik v normalnym obchode - ze by to nesvitilo, nebo by to zmenilo fungovani dotycne sodikovky?
skuste mi aspon v tomhletom poradit. jeste jsem se to nikde nedocet, nebo jsem to nevidel. budu moc zavazanej. diky. vrele diky.:bonce::d