Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » sodik silvania
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
treve
Stálý Člen

Karma uživatele treve - 15% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

kuk.
sice mi nikdo neodpovedel na muj prvni dotaz ohledem skrini, ale stim si poradim. mam ale jinej dotaz.

co si myslite o sodiku silvania SHP-TS 400w nebo 600w.

slisel jsem, ze tento sodik je lepsi na kvet nez na rust. co si otom nekdo myslite? porad mam zmatek v hlave, jaka to barva svetla je vhodna na rust a ktera na kvet. mam z toho opravdu mis mas.
asi se xixi

prosim, prosim. pokuste se mi to jeste nekdo vysvetlit. budu vam moc a moc vdecnej.

kuk

hulim, hulis, hulime

Old Post 26-09-2001 v 18:49 PM
treve je offline   Profil uživatele treve   Find more posts by treve   Foto galerie člena treve   Click here to Send treve a Private Message   Add treve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Pouzij hledani smudlo

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 27-09-2001 v 18:06 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
treve
Stálý Člen

Karma uživatele treve - 15% Pěstitelská

Pohodička ahaaa, ale Příspěvek č. 3

tak uz jsem to vsechno pochopil. sice uz vcera vecer, ale konecne jsem se zacal v groweru orientovat. mate to tu tedy opravdu moc dobre. nasel jsem uz spoustu veci tedy co jsem potreboval vedet., ale zatim ne vsechno.

ale je to tu doopravdy perfektni.

ale mam prece jen jeste jednu otazku. zdaji se my vseobecne drahe sodikovky v growshopech. muj partak by je vedel skonstruovat a hlavne zapojit. neni sice elektrikar, ale v elektrice se vyzna perfektne a ma jeden dotaz.

pokud by jsme se rozhodli vyrobit lampu sodik tak ktomu potrebujeme ctyri veci:lampa-starter-predradnik-stinidlo. draty nepocitam. pokud bych pouzival sodikovky PHILIPS nebo SILVANIA, je zapotrebi myt pro ne starter a prehradnik vylucne typu PHILIPS v prvym pripade, nebo silvania v druhem pripade?

je mozny, ze kdyby jsme koupily uplne obycejny starter a predradnik v normalnym obchode - ze by to nesvitilo, nebo by to zmenilo fungovani dotycne sodikovky?

skuste mi aspon v tomhletom poradit. jeste jsem se to nikde nedocet, nebo jsem to nevidel. budu moc zavazanej. diky. vrele diky.:bonce::d

hulim, hulis, hulime

Old Post 28-09-2001 v 16:36 PM
treve je offline   Profil uživatele treve   Find more posts by treve   Foto galerie člena treve   Click here to Send treve a Private Message   Add treve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-04-2004 - Sodík SYLVANIA - 4 odpovědí
30-09-2001 - silvania - 0 odpovědí
23-05-2001 - výbojka SYLVANIA ? - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás