Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky máte ten problém, že si ráno řeknete: tak, dneska nehulím, protože musím udělat to a to a navíc občas ta pauza není špatná a o to líp budu vyhulený pozítří.....no a nakonec to dopadne úplně stejně jako každý den, prostě skutek utek a odpoledne už jste zase vyhulení a říkáte si: proč se budu takhle trápit a omezovat, vždyť na to jsem to pěstoval, abych to hulil a kdo ví, jestli tu budu i zítra....
myslim, ze kontrola je dulezita. je to jako se vsim, jak prestanes brzdit, tak si v prd**i. vemte si treba jenom blby jidlo, jak se nekdo prezira, klidne na nasledky muze zhebnout - a to je potrava nezbytna k zivotu, narozdil od huleni
blbost - musis to mit v hlave a chtit ci nechtit sam. nechat se omezovat nekym jinym je trosku divny, alespon ja to tak citim. a hlavne moji zenskou abych spis krotil ja
Klic k ovladani vsech tuzeb neni v tom je mysli potlacovat ale neupinat na ne mysl , to jednoduse znamena, ze az se stanes panem sve mysli, jako lusknutim prstem ovladnes vsechny touhy, dokonce napriklad i tu sexualni a to bez jakychkoli problemu
tohle už se mi párkrát povedlo...dokázal sem si určitý věci nasrat kamsi do podvědomí a vůbec mě na ně mysl nepřešla tak sem tam začal cpát všechny nepříjemnosti dementy až to prasklo a vyvalilo se mi to tam zpátky:-) byl to celkem zvláštní pocit...
hm blbe je hulit z nudy. Ja hulim tak 2x tydne vetsinou o vykendu, protoze to mam volno zadne stresy a vykend bez hula si nedokazu predstavit. nejhorsi je ze bych si klidne dal i pres tyden ale snazim se to dodrzovat. Jde o to nemyslet jen na to jedno a delat spoustu jinych cinnosti ktere vas bavi i v normalnim stavu. Jako kdybych mel treba holku, tak v patek klidne toho speka vypustim protoze bych mel neco jineho na praci a jeste kdyby me treba nejak dohnala ke sportu tak bych uz na hulo vubec nemyslel...
nesmi se hledat smysl zivota v huleni...