Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pretoze u nas na v Sk som nenasiel ziaden Wuxal super kupil som Wuxal kalcium.Snazil som sa tu o nom nieco najst ale aj ked som daco nasiel vecsinov to bolo:"asi hej,asi nie,je vhodny neni vhodny"...
Urcite som zo svojich kvetiniek nechcel spravit pokusnych kralikov a tak som truchu zbieral info a zistil ze jediny vhodny Wuxal je W. SUPER!!!!!!!!!!!!
Z prilozenej tabulky je vidno ze ten kalcium nema N ani P ani len v malom mnozstve,takze samotny neni vhodny ani na rast jediene ako dopklnok k w. super,pretoze naviac obsahuje akurat Mg a Ca.
Respekt k námořníkovi, ale proč nemít wuxal-trýdek? Tedy pokud bude přínosem ofšem samozřejmě..
Já například mám podezření, že mi v bublu spoluvytvářel ten hnusnej slízek, parchant jeden. Měl jsem obyč. SUPER a koncentrace byla normální. Je možný, že by se s něčím nesnesl?
To Ke-Guglimugli: dost mi pomohol ten tvoj odkaz.Tiez som zacal mat podobne problemi ako ten uzivatel viz:Sk outdor,g13 holland ho...
Tak skusim doplnit ten chybajuci prvok a dam vediet ako to dopadlo.