Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny.
Měsíc a půl zpátky jsem se rozhodl postavit growskříňku.
Musel jsem brát ohled na el. spotřebu vzhledem k druhu bydlení (podnájem).
Začnu ivesticí:
Světlo - Sehnal jsem zdarma výbojku 50W sodík GE Lucalox. Vše ostatní potřebné k svícení (tlumivka, startér, kondenzátor, objímka) Kč 552,- . Jo a kabel asi pade.
Teploměr s vlhkoměrem Kč 450,- (Hornbach), hodiny z obi Kč 89,-
Substrát - rašelina už s biohumusem (volně jsem žížali nesehnal), perlit, a kokosový substrát(lignocel) vše hornbach asi Kč 200,-
Hnojivo - krystalon START a nějaký hydroponex cca200,-
celkem Kč 1900,-
Snad jsem na nic nezapoměl
- Skříň má rozměry 45x90x37
- Substrát jsem smíchal vsehostejne.
- Potom jsem řešil světlo vycházející ze zadu z horního
vent.otvoru., tak tam je stinítko, který odráží světlo
rybičkám.
Co bych ještě dodal?
Semínka-nějaká gáňa, ale doufám, že se to aspoň trochu dohoní hnojením.
Hnojit jsem začal po prvních dvou týdnech růstu krystalonem. Potom každý 2. den hydroponex.
Omlouvám se za nepřítomnost.
2 DUL : Bílá folie je jasná, ale chci počkat až tohle doroste. A lepčí kytí bych taky rád, ale zatim to moc nevypadá. Jinak dík
Jasny ze krystalon start jenom na start. Ale zda se mi ze ten hydroponex celkem ujde (jsou i lepsi hnojiva). Urcite dodam fotky, ale momentalne nemam fotak. Cus
cao bekking, no máš tu skříňku fakt dobře zamaskovanou a holkám se tam evidentně líbí karma tě nemine. sem zvědavej na další growing a přeju hodně zdaru