Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze, abych otestoval mrskot a postup kvetu modelu, kterej si jedu na matky (Super Skunk x Original Big Bud), tak jsem si dal pod Philips SON-T PIA Plus 150W 2rizky tohoto modelu. Tudiz necekejte od tohodle indooru zadne specialni postrehy ani velke vynosy a nebo cokoliv specialniho. Bude to pouze o dvou rizcich SSxBB pod 150W sodikem
Pudni Mix je zhotoven z Agro-Perlitu + Zahradni substrat s aktivnim humusem. Steny jsou polepeny odrazovou folii z growshopu. A o vetrani se staraji 3 aktivni vetraky z PC a jeden passivni (teplota je prumerne kolem 30C a maximalne 35C).
hnojiva:
General Hydroponics - Grow komplet
Plagron Roots
Plagron PHYT-AMIN
BIO NOVA BN-ZYM
Pokud mate nejake dotazky, tak se ptejte a ja se pokusim na kazdy odpovedet.
ps.: Tuhle pestirnu pouzivam i na urcovani pohlavi u matek, tak se nedivte, kdyz bude na nejaky fotce nejaka kytka navic :c)
Fotky:
1.) V tomhle se to pestuje :c)
2.) Timhle se to hnoji :c)
3.) Takhle to vypada z profilu :c)
4.) Takhle to vypada z vrtulniku :c)
5.) Tohle jsou trojcatka vyrustajici ze stonku rizku SSxBB#3
6.) A tohle je pokus o makro palicky rizku SSxBB#2
ked do toho investujes tolko penazi a casu tak by mozno stalo za to kupit vacsie kvetinace, ved to je chvila a skoro zadarmo. Aj uroda bude ovela vacsia
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Původní příspěvek od walkinginspace ked do toho investujes tolko penazi a casu tak by mozno stalo za to kupit vacsie kvetinace, ved to je chvila a skoro zadarmo. Aj uroda bude ovela vacsia
Vetsi kvetinac = mene mista ve skrini a uz ted jsem musel kytkam zastrihnout vrsky, aby je nespalil sodik, tak asi proto taky nedavam ty vetsi kvetinace. A hlavne priste chci jet SOG s 9kytkama a tak ted sleduju jak kytky rostou v tehle malejch kvetinacich. Ten problem s tim, ze jsem linej jit koupit vetsi kvetinac nebyl tak uplne pravda :c) A abych to nak resil, na to kaslu, jestli z toho budu mit 10 nebo 20g to je me uprimne jedno
No a vcera jsem musel ustrihnout vsechny 4 horni palice, protoze uz se brutalne smazili o sodik (mala skrinka je hold mala skrinka ). Hned jsem to dal susit a neco jsem dal do mikrovlnky (odhadem 0,4g suchyho). Nebyl po ruce zadnej tabak, tak jsem si to dal cisty. Ani jsem to nedohulil cely a byl jsem zmastenej jako dobytek. Fakt moc brutalne.
Na to, ze to bylo suseny v mikrovlnce a nedokveteny, tak to byl fakt masakr