Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmm to nejsou originál blunty - to sou blunt wraps - musíš to hodně nalízat při balení a nedá se podbalovat - musíš to překroutit zeshora - oldschoolově - jo a nedá se s tim kroutit jako když utahuješ normální pejpr
Me se to zdalo cool!
*--*
Rekla bych ze to neni zas tak tezky ubalit, ...
*/\/\/\*
...akorat to moc lidi w CR nezna~
__*/\/\*__
~@*K*E*E*P*-*S*M*O*K*I*N*G*@~
to hasibah: jestli se nepletu tak blunt wrap sou hnedy pevnejsi papirky, ktery obsahujou rozemletej tabak nebo tak neco. pridava se to tam uz pri vyrobe takze vznikne takovej tuhej hnedej balici papirek.
pak se este prodavaj tabakovy listy, to pak je ten spravnej blunt
No nechápu z toho. Ubalit to tak tak šlo, pořád se mi zdálo že se to rozlepuje, ale nakonec to drželo pohromadě. Jinak jsme to kouřili v sedmičlenném kruhu, dva se poblili a skončili, další dva usnuli a jenom já s kámošem a bratrem jsme to přežili bez větších újem na zdraví. Jinak papírek byl s příchutí koňaku(předpokládal jsem, že to AK 47 přerazí, ale ono nic. Skunk voněl jak mohl, ale nádherná chuť byla z větší části zapříčiněna tím koňakovým papírkem) z čehož jsme byl docela nadšený. Tvrdý hustý šedý těžký dým, který ničil po dvou menších šlucích..
Tak sem měl včera taktéž blunta. Příchuť byla medová a uvnitř byly asi tři modely, tvar byl něco mezi doutníkem a oldschoolovym špekem, bylo nás na to šest (v jedný stodvacítce škodovce) a zmastilo to jako že hodně. Jinak večer zkončil tak že dva (nebo tři) lidi se zeblili a zbytek k tomu neměl daleko.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
já sem si koupil dva blunt wrapy v growshopu v Brně a oba skončily strašně... Jeden nešel vůbec zalepit, nedržel, nakonec se protrh, ale bylo mi toho líto, tak sme z té směsi Medovej Tabák a Ganja smostli brko. Výsledek:Chuť parádní, menší moták, ale jinak parádní zmašťovač
No a na ten druhej už si moc nepamatuju ale vím že to bylo asi to stejný.
Chtělo by to na to udělat nějakej návod, od někoho zkušenýho. Nevíte o někom?
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
Můj osobní trik při balení blunta: Když balíte blunta tak je dobrý to po volízání u filtru obvázat nití, stačí třeba jenom jeden uzlík. eště se mi nestalo že by to nefungovalo. dobrý pokouření
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
Hehé, joo, po bluntíku sem konečně měl zas po dlouhý době výtlem jak prase... což se mi po skéru moc nestává.... normálně nemám rád čistý špeky, ale jak to bylo v tom listu, tak ta chuť byla naprosto super...
Jinak nej výhoda bluntu podle mě je, že VŮBEC NEJNI CEJTIT!!! Nechápu jak to, ale fakt neni cejtit tak skérovůně... takže můžete odpálit i v 5ti hvězdičkový restauraci Buheheh!
nevidim zadne problem v tom to ubalit..... trik je v tom ze se to musi prvne z obou stran olizat...(doporucuji mit pobliz neco k piti....)jak to oschne tak je to takovy balitelnejsi..zkuste to