Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wadit to nebude akurát to poroste pomalejc (ale ne vo moc).
Já pěstuju teď v zimě za woknem (špatný světlo), den je od 7 ráno tak do 5 večer = 10 hodin (málo světla) a taky rostou (ale kurva pomalu )
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Antymo: muzes to delat jako ja a sehnat si klony a pak svitit po zakoreneni rovnou 12/12.
btw: s tou elektrinou, ptal jsem se, jestli se muzu hodit na jiny tarif nez je standard v byte a zenska mi rekla, ze bych musel mit doma aspon boiler nebo zasobnik na vodu, jinak to nejde. Divne ne?
jeste nikdy jsem nesvitil 18/6. na okne to vetsinou pekne zakorenilo v kapsli a pak jsem to soupl do hliny a rovnou 12/12. ono to zacne rovnou kvest, ale zaroven to i roste. Idealni je to taky v tom, ze skrine jsou omezene vyskou, takze aspon nevylezou nahoru.
Původní příspěvek od cityman Antymo: muzes to delat jako ja a sehnat si klony a pak svitit po zakoreneni rovnou 12/12.
btw: s tou elektrinou, ptal jsem se, jestli se muzu hodit na jiny tarif nez je standard v byte a zenska mi rekla, ze bych musel mit doma aspon boiler nebo zasobnik na vodu, jinak to nejde. Divne ne?
bambulione takle fšechny nový členy odradíš gdyš seš na ně takovej bububu
to antymo: sorry za toho novýho člena, ale bambulion je prostě takovej pan filuta (kvíga na tebe...)
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od cityman btw: s tou elektrinou, ptal jsem se, jestli se muzu hodit na jiny tarif nez je standard v byte a zenska mi rekla, ze bych musel mit doma aspon boiler nebo zasobnik na vodu, jinak to nejde. Divne ne?
a oni to chcu kontrolovat? na to nemaju pravo. domacnost je nodotknutelna z ustavy takze nemaju pravo snorit co mas doma. proste povedz ze mas elektricky sporak a naprikald elektricke vykorovanie. aj tak si myslim ze ich to toho velke hovno na co to chcem ked za to platim