Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám 100w Son-t pia plus a je to dost v poho palice jsou taky pěkný takže moje doporučení je Son-t pia plus a má velkou výhodu oproti 150w ze skoro netopí ;-). peace a keep growing
hele, tak sem trochu premejslel, a napadlo me, co kdyby to bylo treba www.philips.cz, skusim a TRADA, vyslo. Jinak jesli si z prahy nebo z teplic, tak bych ti na nejlevnejsi svetla doporucil EREKU, ta webova adresa je taky kupodivu www.ereka.cz a nebo skus www.janca.cz. a nebo jeste skus www.hydroponieplus.cz, je tady toho fura a staci jenom nebejt linej a hledat. Jiank sem myslel ze vybojky AGRO sou od 400w vys?!!!!
peace
Jo a to s tím agrem já jsem si taky myslel žeto je od 400w víš ale jak jsem hledal někde o tom psali A proto jsem chtěl adresy Jinak totiž beru Master Son-T pia plus 100w
Původní příspěvek od Šedý Semínko Jaká je z nich nejlepší, raďte
PHIL SON-T PIA PLUS 100W MÁ 11000lm, to je dost na kilo ne?
PHIL SON-T PIA AGRO 100W
PHIL SON-T PIA PLUS 70W/6800lm
PHIL SON-T PRO 70W/6000lm
Mám malou skříň 70X30X20 (VŠD)
70W v pohode,podľa mňa stačí,100W,neviem o koľko viac to kúri,ale ak nechceš šetriť,tak by som skúsil tú 100W a kvalitnejší vetrák na odťah.A to už robia agro aj 100W?Ak áno a nebola by o moc drahšia,tak ju kúp,možno bude mať trochu menej Lumenov,ale má trošku modrého spektra a na takú plochu toho bude aj tak dosť