Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar all Growers, toto je muj prvni pokus o hydro pesteni. Mam 4 slecny v hline, sou maly, asi 10 cm. Chci je dat do bubleru, ale jak na to? Asi je vyndam z kvetinacku, rozdrobim tu hlinu, voplachnu jim korinky a sup s tim do rocwoolu? Korinky necham couhat do vody a budu na ne prskat bublinky. Je to vsechno fpoho? Nezapomel sem na nic? Jestli uz to tady je, tak sorry, prosel sem "Pokrocile techniky a problemy" a zadnej popis tyhle cinnosti sem nenasel. Tak zatim cus a dikes za rady.
Dělal sem to tak, že sem napustil kýbl vodou; opatrně vytáh kytku i s hlínou, aby to bylo v jednom kuse a pak máchal v tom kýblu (velice opatrně), dokud se z hlíny neudělalo bahno. Pak rovnou přesadit do keramzitu.
Je to sice taky šok, ale když budeš opatrnej, přežijou... a porostou
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Zdarec všem.
Zkoušeli jste někdo přesazovat z hlíny do hydra?.
Totiž mám kýtí 4 týden na růstu a chcito fiknout do bubbleru.
Rozdýchá to kytka jakože v hlíně jedu plagron grow a do bublálu to fiknu, tak okamžitě přepnu na quět a nasadím AH.A to ještě nevím jestli se mi podáří kořeny protáhnout dírovaným quětináčem.Samozřejmě důkladně osprchovat kořeny..
2brainment kdesy jsem o tom četl, a tam to nedoporučovali. Pro kyti to je velký šok, a asi by to nerozchodily nebo by se přinejlepším zbrzdily ... udělej řezy, ty se ti určitě chytnou a nebo pak jeď rovnou hydro ze semen
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
Já to zkoušel 2x a pokaždé to vyšlo... Stačí sazeničce pořádně opláchnout kořínky - zbavit všech zbytků hlíny. Kytka na obrázku je ze semínka, předpěstovávaná ve hlíně (původně určená na out). Bohužel zemřela, protože jeden debil podcenil nebezpečí řas A jen tak mimochodem - je ve stavebním rockwoolu (keramzit nahoře je jen v malé vrstvě)
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
Jo, to se dá udělat relativně v klidu, na to, co sem si myslel, že holka utrpí za šok. Jen celej kýbl najednou musíš dát do většího kýblu a pomalými téměř rytmickými pohyby s ní houpat nahoru a dolů, než se z hlíny stane bláto... Vyměnit vodu a znova. Po 14ti dnech jela jako by nic Takže sportu zdar!
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
brainment: taky můžu potrvrdit.Jde to.použil jsem na rozbanění substrátu teplejší vodu(cca 30st),hlína jde mnohem líp dolu.A jako dokončovací operace, celodenní práce s pinzetou
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
ja jsem presadil z hliny do bubleru a pohoda vypada to ze kytkam to nejak nevadi ... jsem je vytahnul z hilny poradne procistil koreny od hliny a supnul do bubleru ...... takze zadne problemy
Mám jeden dotaz: co by se stalo, kdyby jsem šoupnul moji kytku z púdy, která která tam roste přibližne měsíc....do bubleru? Ale já to myslým i s hlínou.
Kdyby jsem celej květináč (i s púdou) vložil do nejakého kýble s vodou a naspodek kýble by jsem dal ten bubbler (=zospodu by bublotala voda)
a květináč by byl do púlky ponořený v kýbli. Stalo by se jí neco?
Je to Durban Poison.
Mám jeden dotaz: co by se stalo, kdyby jsem šoupnul moji kytku z púdy, která tam roste přibližne měsíc....do bubleru? Ale já to myslím i s hlínou
Kdyby jsem celej květináč (i s púdou) vložil do nejakého kýble s vodou a naspodek kýble by jsem dal ten bubbler (=zospodu by bublotala voda)
a květináč by byl do púlky ponořený v kýbli. Stalo by se jí neco?
Myslel by jsem to, například jako zavlažování kytek (kytky) zespodu, vod kořenú. Když nebudu dlhodobejšie doma tak by to bublalo, a zavlažovalo kytí. Nebo by tam ten bubbler ani nemusel být?
Přikládam i foto, jak by jsem to chtěl udelat.
Je to Durban Poison. Poraďte prosím.
všem moc dekuju!