Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...dávat místo tabáku drcený listy (samozřejmě usušený?
Kámoš mi o tom včera vyprávěl, ale myslim si, že to musí blbě hořet. Nikdy jsem to nezkoušel... :-]
Ale na nejakou ''party'' to je nejlepsi.Samozrejme sam nebo ve 2 to mixnu.To by neslo ani ubalit.Leda s vetsim mnozstvim.Myslim, ze pouzivat MENSI listky neni od veci.
Taky už mě to párkrát napadlo, ale balí se mi líp s tabákem. Možná protože je nařezanej na proužky. Ale snažim se nebalit s cigaretovým tabákem na ruční balení. Je hodně aromatickej a přehlušuje chuť gándži. čus
mně teda listy nikdy nechutnaly... a taky mi přijde, že dost škrábou. maximálně bych to mixoval s těma nejmenšíma, co jsou třeba trochu obalený pryskyřicí - jinak ruce pryč
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jooooooooooo dolpe ty ses muj clovek proste 1/4 - 2/4 kratky t vrdy startky do jointa to je proste libovka to mi chutna mooooooooc .................takze lidi do speku davejte jenom tabak ze startek
Nejlepší tabák do jointů je z Davidoffek, je bez vetvi a stonku, sou to cisty tabakovy listy, ale sou drahý jak sfiňa. Startky sou akorát. 1 startka = 2 špeky.