Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se sem dat moji sbirku sluken. Nafoceno mam zatim asi pulku, takze budu postupne casem pridavat. Pokud bude zajem, zkusim k tomu vymyslet i povidani. Ke kazde se vaze nejaka historie Sice nevim, nakolik si to budu pamatovat, ale nejakou mystifikaci lze vzdy vyplodit. Jinak ze sluken uz moc nekourim, spise davam prednost jointum, ale sbirka se mi stale rozsiruje, takze provadim aspon ritualnim "zajeti" slukny. Mam i par skel, ale to neni oblast meho zajmu.
Vyzva!
Mate zasle uz nepouzivane atypicke slukny, rucne delane ci nejak originalni? Sem s nimi, nejak se domluvime. Kdyz tak piste PM.
ja tady chci udelat spis takovou osobni galerii s historii tech sluken. Pokud mate napad na pojmenovani typu "mysticky dym" a podobne, budu rad, kdyz mi s tim pomuzete.
docela solidní sbírečka, obzvlášť mě zaujala ta prupiska - K+. k těm příběhům, zkus si přečíst 13 dýmek od Ilji Erenburga, je to taková krátká povídková knížka s velkýma písmenkama, kde píše, jak přišel ke svým nejoblíbenějším nebo nejzajímavějším dýmkám (jen tak pro inpiraci), fakt sem se u toho pobavil.
btw. chybí ti tam takové ty nouzovky jako fajka ze žárovky - http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=slukna apod. pokud ovšem nějaké máš. myslím, že by to to mohlo být docela zajímavé téma