Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Muj První outdoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
HoumBoj
Stálý Člen

Karma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 183 

2 HiHi Příspěvek č. 17

HiHi - fakt mooooooc dikec , tag vycerpavajici wotpovjet sem ani necekal , skoro az bych ti pristi rok dal nakej ten gram z prishti urody vypestovanou podle tvejch rad).
Hele fakt posledni otazka - jak poznam esli je konopi presuseny(susim to teda na pude na my chate- vysocina, je tam neco kolem 15 stupnu , tma a trochu vobcas foukne tagze vzduch nestoji a krrasne to tam tu vuuni rozfoukne - vonava pudicka ),) Jo hele este k tomu uskladneni Vadii dys neco malo budu u sebe nosit v Energitce(nebude to stracet qalitku??) a zbytek dam do ty sklenice jaks psal - de me jen vo tu energitku,protoze minulej rok sem si nosil nakej priima ceskej model v ty krabce a nepripadalo me to jako min kvalitni po nakym casovym obdobi.
Fakt Diiikes za Fsechno a Mej se a at ti to roste(rychle a kvalitne)

Jeden doušek nigdy nestačí.

Old Post 12-09-2001 v 21:01 PM
HoumBoj je offline   Profil uživatele HoumBoj   Find more posts by HoumBoj   Foto galerie člena HoumBoj   Click here to Send HoumBoj a Private Message   Add HoumBoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 175 

Pohodička ... Příspěvek č. 18

HoumBoj: ne dík, doopravdy za své rady nic neočekávám, vím, že jsi to tak nemyslel, ale nemůžu za to uráží mě to od kohokoliv, když řekne něco podobnýho jako Ty-proto to určitě nedělám, větší přínos pro mě je, že tu bude víc huličů a ne jen konzumentů a dealerů. Ale to jen tak bokem.
Pokud to sušín na půdě tak to je v poho. Můj kámoš to už několikátým rokem suší na půdě a vždycky to tam prostě nechá viset dokud to nevyhulí a to je do další sklizně . Půda je asi tak nejlepší co může být. Hezky do vánoc to tam klidně nechat a potom, jestli z toho ještě něco zbyde to uskladnit nebo to tam nechat, ale nepředpokládám, že by jsi takovou kytku nezhulil do 2 měsíců No přesušená kytka je ta, která se drolí úplně celá i palice. Ale žádnej strach na pár dní to zavřeš do sklinky a vlhkost se vrátí a bude to v poho. Musíš si to prostě všechno vyzkoušet, jakákoliv teorie je dobrá, ale praxe je praxe.
S tou energitkou: myslím, že než by to stihlo stratit kvalitu, tak už budeš zase na půdě a budeš odtrhávat další paličku, takže neměj strach, že by jsi to v tý energitce měl nějak dlouho. A aji tak by to na kvalitě moc nepozbývalo-ale stejně si myslím, že to ani nestihne pozbýt na kvalitě
No já mám tento rok hafo samců a nejvíc mě na tom sere, že to jsou semena od Sensi Seeds, takže jsem se rozhodl, že sensi nějakej ten rok vynechám, protože to sou zkurvysyni, kteří omrdávaj lidi. Na druhou stranu je pravda, že dva roky nazpět jsem měl minimum samců, tzn. Třeba mi shiva vrací můj dluh ohledně samců No to je jedno, každopádně to chce změnu. A viděl bych to na Dutsch Passion a jiné. Ještě uvidíme.

Mějte se good
Zdarec

[Edited by hihi on 13-09-2001 at 08:26 AM]

Old Post 13-09-2001 v 07:24 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2019 - Muj prvni verejny out - 7 odpovědí
01-04-2021 - Komorní outdoor 2018 - 2 odpovědí
07-08-2017 - LSD, první outdoor, listy - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0990750 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív