Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj ,nemáte někdo zkšenosti s modelem Romulan*Cotton Candy?Sehnal jsem 10 semínek,tři už mi rostou.
Měla by to být převážně Indica a zatím se taky tak tváří :- ) je pěkně košatá ,široké listy .....
Dneska jsem zhulil první záštipky(na řízky to nebylo) a můžu Vám říct,že je to docela síla...
Kytky maj cca 15cm ,4 patra a stačí přejet mezi prstama po listu a už je z nich pěkně cítit travička:-)
kdyby měl někdo nějaký zkušenosti s tímhle modelem a nebo i fotky ,byl bych moc rád.
Díky
Taky si myslim ze to bude síla,listy uz voní ted.Včera jsem to přepnul na květ,tak jsem zvědavej jakej bude poměr mezi samicema...? Jsou to nádherný keříky ,vyloženě na indoor.hezky malý ,košatý..
Musim si pujčit od kámoše foták ,snad tenhle víkend a nafotim je .
Předtím jsem pěstoval něco...(prý skunk ) ale podle me to byl nejakej shit.vyložená sativa a výsledek ...Udělal jsem z toho hash ,tak aspon neco.
Z týhle kytky mam vyloženě radost.
Hned jak budou fotky ..posílam.