Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejake foto z mojho outdooru, je to len noname, tento rok vsak idem na Durban Poison, Early Misty a Pure Power Plant. Je to pestovane na vychodnom slovensku...mal som problem s hermafroditmy takze niektore rastliny boli pekne osemenene. Inak sichy boli lepkave s citrusovou aromou a prijemnou,lahkou chutou a dosahoval sa s nimi taky nadpriemerny high ,
Zdravim, tak hnojil som to klasickym NPK hnojivom (take biele gulicky) a pridal som aj dolomiticky vapenec kvoli zvyseniu pH...ale to vsetko som len rozsypal po pode pred sadenim, potom som to uz vobec nicim nehnojil to bola chyba
no a prikladam dalsie foto:
1. su to 3 vrcholce - nemal som moznost brat cele rastliny aj s korenmi
Zdravim,
tak hnojil som klasickym NPK hnojivom (biele gulicky) a pouzil som tiez dolomiticky vapenec na zvysenie pH, ale to vsetko este pred sadenim, rozsypal som to po zemine a to bol koniec celeho hnojenia...pocas rastu a kvetu soom nepridal nic a to bol asi problem...
Pripajam dalsie foto:
prva: su to 3 vrcholce - kedze som nemal moznost brat cele rastliny aj s korenmi, musel som zvolit takuto metody
tak chutnali velmi citrusovo...neviem odkial som tie semena vzal, proste nas dobry noname, robili sa z toho rozne pudingy a kolace...ved to vsetci dobre poznate... nie a nie prestat to nadherne euforicke ponimanie sveta v zmiesanych farbach
U tech gulicek, ktere jsem na guerillu take pouzival je akorat problem s flushingem, nece je to holt od urcite doby davat a nejlepe s dolomit vapencem na vyrovnani PH.....inak celkem pekne
Zajimalo by me, jestli jsi nemel problem s early mysti, ta svine origos semena od nirvany se ukazala jako nejvetsi Hermac a sracka tugedr...mno mozna sem mel akorat pech....
Bensee: no tak to fakt neviem, nevazil som to ale mal som okolo 20 0,7 l flasiek, tych na zavaranie. No a podu som tam samozrejme nechal tu z lesa, ovsem pridal som trochu cernozeme z baumaxu, aby mala farbu, ktora vyzera urodnejsie je toasi len cisto vizualne, myslim ze ucinky to nemalo velmi velke