Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tienitko v poho, aj ja budem musiet dake zmaknut bo mam len z poulicnej lampy a to je do matkarne moc velke. inak daj tam uz ten sodik ak mas vsetko potrebne
Když to necháš na úsporkách tak ti to moc neviroste a vínos budeš mít zanedbatelnej,ale jestli ti to takhle stačí tak proč né.jinak v pohodě a jen tak dál.
blizzzarde, máš to dobrý, a ta bonsai je tam fakt zajímavá( jak ti ta roste pod úsporkama ) máš recht,chtělo by to další úsporku-jak tak koukám, už tam na ní máš i místo-mno, možná by to chtělo stejně vysoký květináče, aby ty kytky byly jstejně vysoko...a jak máš velkou tu bednu?
no ja koupil nekde prvni, co mi padla do ruky (v nejake akci) a priadala mi ww. ale ted jsem koupil ww a je o dost oranzovejsi a pritom ma jen o neco malo vetsi vykon. a v hornbachu jsem videl uplne ledove bilou, ale protoze kvetu, tak jsem ji nebral
to charly: to světlo spíše barva může se lišit výrobcem,dvě pekárny ti taky neudělají stejný chleba,to bych zas tak moc neřešil spíše podle toho co je am napsané jako kolik Kelvinů, a jestli k temu přistupují jako češi tak bych,když to přeženu, nevěřil ani temu že to svítí....
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
to blizzzard: sem rád že nepatříš do té skupiny komerčních týpků, kteři vydí jen výnosy a ne tu radost z teho......moje kviti je prozatím u mě na stole svítím mu 18 deně a to warmwhite, hraje mu tam deně hudba, pokecáme učí se se mnou a tak. je jako moje dítě
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...