Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Blizzzardova bednicka na usporkach
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

a foto mas????

Old Post 18-12-2004 v 17:12 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tienitko v poho, aj ja budem musiet dake zmaknut bo mam len z poulicnej lampy a to je do matkarne moc velke. inak daj tam uz ten sodik ak mas vsetko potrebne

Old Post 18-12-2004 v 17:24 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ale mas zas menej w. ja tam necham asi aj sodik aj usporky

Old Post 18-12-2004 v 17:36 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulani
Stálý Člen

Karma uživatele hulani - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Když to necháš na úsporkách tak ti to moc neviroste a vínos budeš mít zanedbatelnej,ale jestli ti to takhle stačí tak proč né.jinak v pohodě a jen tak dál.

Old Post 19-12-2004 v 07:24 AM
hulani je offline   Profil uživatele hulani   Find more posts by hulani   Foto galerie člena hulani   Click here to Send hulani a Private Message   Add hulani to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Karma uživatele ragazzo - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hle mám dotaz zkoušel si někde sehnat jiné spektrum úsporek než warmwhite?třeba coolwhite?na růst je to o cosik lepčí....

p.s. newim jakto ale nemůžu je nikdá sehnat a ani ostatní, přitom se prej dělaj....

Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 20-12-2004 v 15:23 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Karma uživatele hawk.cz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

blizzzarde, máš to dobrý, a ta bonsai je tam fakt zajímavá( jak ti ta roste pod úsporkama ) máš recht,chtělo by to další úsporku-jak tak koukám, už tam na ní máš i místo-mno, možná by to chtělo stejně vysoký květináče, aby ty kytky byly jstejně vysoko...a jak máš velkou tu bednu?

GREEN PEACE

Old Post 20-12-2004 v 16:23 PM
hawk.cz je offline   Profil uživatele hawk.cz   Find more posts by hawk.cz   Foto galerie člena hawk.cz   Click here to Send hawk.cz a Private Message   Add hawk.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
charly
Stálý Člen

Karma uživatele charly - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

no ja koupil nekde prvni, co mi padla do ruky (v nejake akci) a priadala mi ww. ale ted jsem koupil ww a je o dost oranzovejsi a pritom ma jen o neco malo vetsi vykon. a v hornbachu jsem videl uplne ledove bilou, ale protoze kvetu, tak jsem ji nebral

Old Post 21-12-2004 v 15:17 PM
charly je offline   Profil uživatele charly   Find more posts by charly   Foto galerie člena charly   Click here to Send charly a Private Message   Add charly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

to charly: to světlo spíše barva může se lišit výrobcem,dvě pekárny ti taky neudělají stejný chleba,to bych zas tak moc neřešil spíše podle toho co je am napsané jako kolik Kelvinů, a jestli k temu přistupují jako češi tak bych,když to přeženu, nevěřil ani temu že to svítí....

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 22-12-2004 v 18:15 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

to blizzzard: sem rád že nepatříš do té skupiny komerčních týpků, kteři vydí jen výnosy a ne tu radost z teho......moje kviti je prozatím u mě na stole svítím mu 18 deně a to warmwhite, hraje mu tam deně hudba, pokecáme učí se se mnou a tak. je jako moje dítě

Old Post 22-12-2004 v 18:19 PM
pildo
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

blizard preco si zdeletovany? ozvi sa mi na pmko

Old Post 27-12-2004 v 13:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás