Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar všem, toto je pokracovani tematu"pokus vetrani ve V\scrogu", sice to zatim V\scrog neni, ale este bude...Mam takovej hodne velkej problem, kiti byly v poho, pak sem je hodil do velkyho bublu, pod 250W, a porad v poho, jenze ouha, ted po dvou dnech to vypada takto , takze prossim radte, nadavejte a moc se na mne nehnevejte, peace
cusik, mas tam nejakej aparat na koreny nebo to je zapusteny rovnou do keramzitu??? 1,3 vypada na nedostatek zivin, 2 mi prijde spis ususena.
Zkus jim zajistit castejsi prisun vody se zakladnima zivinama, a taky dal bych to do vetsi RW kostky a pak teprv do toho keramzitu. Taky mi prijde ,ze ta nadoba je docela mala, co to je za objem??? aspon 5litru??
cus ins
nadoba je 11l, je to rovnou v keramzitu(teda mala kostkaRW tam je) toda je foto
myslite ze ta jedna kiti ma este sanci na zuachranu, a reknete prosim jak ju zachranit
zatim ta je trochu WUXu, mam tam este prisipat kristalon start?
takhle svetly listy vypadaj na nedostatek zinku, kolik mas hodnoty PH,EC ...zkus ten krystalon start.
zkus se podivat na koreny, zvlast u ty umirajici kytky, jestli neni nejakej problem... mozna bych nasadil i bioalgen postrik (taky jsem to mel svetle bledy a pomohlo to - diky Kheptnovy)
S tou zachranou to ale vidim blede, ikdyz nikdy nerikej nikdy
2 killer55555: stim ph mam taky trabl, srovnavam ho akvarijnim PH-, jakej mas vzduchovac??? mam na 20l ELITE 802 na 2 kaminky a vpoho, akorat to ph me sere.
Killer: bacha s tím pH. Mě se podařilo zběsilýma úpravama pH (byly asi 2x denně) kytky popálit tak, až z toho pak jedna v klidu chcípla. Když už budeš sledovat pH a upravovat, tak pokud máš možnost, tak změř EC...
to Maestro: no, toho sem se bal, tak sem podle rad ho dal 2,5cm pod vodu, a kdys mi tady nekdo poradil ad zkontroluju koreny, tak sem zidtil ze u te chudinky seschle je UPLNE vyschlej RW, proto sem tam jebnul dalsi 3L a ted je to namoceny dost
Killer55555: Keramizit je zásadový prvek, takže pokud máš květináče namočené v roztoku, tak se ti bude nekontrolovaně zvyšovat Ph! Tzn. po pár hodinách od tvé provedené korekce(kyselinou) se ti ph znovu zvýší, jeden můj známý měl až Ph9 díky keramizitu, který se máčel ve vodě, když ho dal těsně nad hladinu, tak se mu Ph ustálilo na běžné hodnotě(něco málo pod 7). A vysychání bych se tolik nebál, vodní páry se navážou na keramizit a ten je přenese na rockwool.
Everybody wants to be different, but only some of us realy are.