Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
startéry máš správný, ale normální to rozhodně není, teda já jsem se s tím ještě nesetkal. p.s. mám pro Tebe znovu ty řezany, teda jestli je chceš, samo že zadara, za ty minulý chcíplyvší....
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Pokud mas zapojeno dobre a jine startery sou OK tak se na tenhle typ starteru proste vy...
Tlumivka+starter =nedobre reseni protoze na tlumivce je stejne watu jako na tech zarivkach.
Lepsi nez dalsi tlumivky je koupe levnych usporek a z nich vykuchat predradniky- vetsi ucinost, delsi zivotnost zarivek, mensi cena atd...
Tak nevím. Mám těch zářivek dvacet a nový tlumivky se mi moc kupovat nechce.
K těm úsporkám: Tahle myšlenka mě napadla a tak jsem to vyzkoušel. Výsledek je ten, že 18w trubice napojená na 22W střeva z úsporky svítí cca o 50% méně než na klasiký tlumivce, takže naprosto ne.
Jinak díkyx za snahu a peace.