Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Growbox : š/v/h - 70/110/40 (cm) Světlo : 150 W HPS Větrání : Větráni jsem vyřešil pomocí 4 pc větráčku, jeden ofukuje výbojku,druhý nasáva čerstvý vzduch,třetí ofukuje květiny a poslední to všechno fouka ven . Genetika : 3x Mazar , ktery jsem sehnal od uživatele QuantumKonopi .[
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
2 Coliseum>
mno, zatial fajn, tak na priamu otazku priama odpoved, jasnee nechaj ich fachat aj v "noci" ... vid hrubka stonky a tak, sak ide o to co mozno najlepsie simulovat "prirodu" (ci ako) no a ono fuka aj v noci
... a ted otazecka> please co tam mas za vetraky su to 80-ky, alebo nieco vacsie? A normal na 12V, ci si predimenzoval?
... neplanujes zastipnut, by sa hodilo, ale ty vies asi najlepsie co robis
... este posledna otazocka(ak by toho bolo na teba moc, tak sry...som zvedavyyy) ako daleko mas vybojku od vrcholkou, bo som si vsimol (ci nevsimol?) ze tam nemas sklo.. dik za odpovede
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
dab : Jo pouzivam tri pc vetracky (80) a jeden (120) na odtah, vsechny jedou na 12 V krom toho co je u vybojky ten jede na 7,5 V no a casem az kyti dorostou ho taky zapojim na tech 12 V . Zastrihnu je casem mozna no a jinak vybojka je daleho to vim a stale to kutim ale znash to porad se mi nedostava casu .
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
Hodne zdaru!
- sme na tom podobne, no zaujmalo byma čo teplota,
lebo ja požívam na odťah nabratejši entilátor (140m3 za hod)
Pc fúká čerstvý vzduch dnuka a ešte 1pc na žárofku..- no ale teplo,
no tiež som uvažoval, že radšej menší a nonstop - ty to tak máš?
láska je umenie milovať.. láska je hora, ktorú malo kto zdolá...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.