Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera někdo v hospodě přišel s nápadem co by to udělalo s kytkama, svítit jim 20/20 a potom třeba 10/10.
vím že je to pí.....a, ale zajímal by mě váš názor.
Ty jo o 20/20 sem neslysel ale nedavno sem myslim v hightimesu nebo nejaky podobny tiskovine cetl o novym systemu sviceni a ta pocatecni perioda bylo snad 27-28hod svitit ale abych nekecal protoze se mi to vykourilo z hlavy to radci najdu a pak to sem hodim ale 100% si pamatuju ze
tam psali ze timto zpusobem daj sklizen(seminek!) za 2mesice
Koukám jako blázen. Jen ta představa, že člověk bude fungova podobně, je nasnadě, že se zblázní. A kytka není vůl, to se musí někde fest profláknout. Jak na zdravotním stavu tak i(pokud se sklizně dočká) na výnosu(tudíž i konečného ohodnocení celé té patálie). Každé poroučení větru dešti, vždy skončilo ......... .
do pondelka dotlacim vice info-no taky mi to moc nesedi ale nesoudil bych
to tak striktne jak alennka vono samotny pestovani indoor taky nejni zrovna uplne presne podle prirody zejo
BRAINDEAD: docela by mě zajímalo, jak naprogramuješ 24h spínací hodiny na periodu 27-28 hod Jinak, podle mě, 20 h. můžeš klidně svítit, ale 20 h. tmy už bude kytka brát jako podnět k přechodu na květ...
No tak dyztak pockej do pondelka ten clanek mam v praci- sem si to nevymyslel-vidis vo tech hodinach sem nezapremejslel-ja sem si jen vzpomel ze sem zahlid clanek na pod. tema
kytka si asi bude myslet, ze je na jine planete, ktera se pomaleji otaci Pokud by jsi to prepnul skokem ( napr. jeden den 18/6 a hned druhy treba 20/10) tak by to byl asi pro kytku sok, protoze je zvykla na 24 hodinovy rezim. Otazka je jestli s timto rezimem pocita i gen. informace rostliny, pokud ne, tak by se dala na jiny rezim od malicka vychovat. Dalsi otazka jestli to vubec bude k necemu dobre
Nemáte něgdo (týká se majitelů skříní) chuť tendlenc systém vyzkoušet? Jen tak pro prdel a pak nahlásit, co z toho vyrostlo? Mně to příde jako celkem zajímavá vjets...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Nedávno sem se dočetl v jedný knížce, že kytičkám se může svítit libovolnou dobu. Ale pod jednou malou podmínečkou.
Světelná perioda pro růst musí být v poměru 3:1 (světlo:tma)
A perioda pro květ zase v poměru 1:1
Takže by se mohlo svítit (teoretycky) na růst 3/1 a na květ 1/1.
Nebo v jinejch časech. Ale vliv na růst a na květ to nebude mít žádnej, protože třeba na 21 hodin světla připadne zase 7 hodin tmy. Potom by se na květ svítilo 14/14.
to Crat:To si myslim ze je docela blbost. Kytka se miliardy let vyvijema na takovou preiodu jaká je pod sluníčkem a takovyto zasah by ji urcite ovlivnil. Uz jak píše Děda mráz že ta tma by kiti delala problémy. Tak kdyby si dal 60hodin svetla a 20 tmy tak by to kitizz asi ovlivnilo......můj názor
peace
Jedine, co se vyzkoumalo za leta experimentu s casovou periodou a kde bylo videt znatelne zlepseni, ktere smerovalo k maximalnimu zvyseni produkce v kvetu (ceho jineho ze ).
--> (zkracene, pokud by byl zajem rozvedu)
Uziti po 49 dni kvetu na 12/12 a maximalne 2 tydny
Delka dne 21h:36m s 12h noci. Na toto je nutne mit digitalni tydenni casovac.
Timto se zvysi prisun svetla temer o 80%, cimz se zvetsi vynos, za prepokladu ze ostani faktory v pestirne jsou, rekneme idelani.
Celkove zvyseni produkce v dobe kvetu je "jen" 40%, tudiz polovina.
Ovsem je potreba pouzivat CO2 + optimalni prisun zivin, jelikoz metabolismus kytek to zrychli opravdu ukrutne silene.
Toto "pretaktovani" kytek nedoporucuji dele jako 2 tydny a taky zacinajicim growerum.
Nataveni casovace:
Day 1 - Nedele, 6:00am az Pondeli, 3:36am
Day 2 - Pondeli, 3:36pm az Utery, 1:12pm
Day 3 - Streda, 1:12am az Streda, 10:48pm
Day 4 - Ctvrtek, 10:48am az Patek 8:24am
Day 5 - Patek, 8:24pm az Sobota 6:00pm