Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Spominky jedneho partizana
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Spomienky jedneho partizana Příspěvek č. 1










TAkze rok sa stretol s rokom sezona s jej koncom a to je ten pravy cas na zapocatie dlasieho reportu o tom ako sa darilo v tejto sezone jednemu guerillovy.
Tento rok som sa rozhodol pre tieto odrody:
1. White Rhino- cital som jeden clanok ako sa jednemu growerovy podarilo dopestovat tuto odrodu v Polsku s prekvapivou silou, nuz chcel som to vyskusat aj ja.

2. Aurora INdica- proste pokus o dopestovanie poriadnej indiky v nasich koncinách

3. No name
-----------------------------------------------------------------------
Miesto pestovania:

-Takze jednalo sa o malu luckunuprostred trstiny poblemami popisanymi nizsie
- okolite tŕstie dorastalo do vysky cca 3 metre takze som mal aj celkom slusnu rezervu.
- pristup k vode bol absolutne bez problemov, asi 25 metrov od miesta tecie krasny cistucky potocik, takze nebol problem.

Nevyhody lokality:

Mozno ich zaradit do niekolkych bodov.
1. Kysla poda, ta narobila naozaj vela problemov a ako tak som sa s nou popasoval za pomoci dolomitickeho vapenca, cim som zabil 2 muchy jednou ranou- za prve som zvysil Ph a za druhe dodal velmi potrebny horcik aby ho maly rastlinky v dostatocnej miere.
2. Poda chudobna na ziviny- ano toto bol sprvu takmer neriesitelny problem. Ako som pisal mieto pestovania bola a aj je taka mala lucka uprostred trstiny, hned mi bolo jasne koli comu, poda takmer bez zivin.
Sprvu kym korienky rastli v bale zeminy co som im dal pre dobry start bolo vsetko v poriadku, no problemy zacinali vyvstavat s prerastanim korienkov do okoliteho substratu. Problem to bol tazko riesitelny z dovodu- potreba dodania co najviac hnojivav co najrychlesom case a zaroven zaroven nespalenie rastliniek.
Vyriesil som to po hladani spravneho riediaceho pomeru na hodnote cca o 50% vyssej ako je odporucane maximalne davkovanie pri vsetkych typoch hnojiv. Na tomto pomere som ostal aj po zvysok sezony.
3. Zla struktura pody- pôda bola tazka, hutná, zle prepustala vodu, proste ilovitý marast, s tymto som sa popasoval jednoducho, nechal som okolitu burinu rast az celkom blizko pri stonkach rastliniek, takze svojimi korienkami kyprili podu sami, cim sa k mojim rastlinkam dostavalo viac vzduchu
4. Poskodzovanie korienkov korenami tŕstia- ano kto uz pestoval v trsti asi vie o com hovorim, tieto korene hrube asi 2-3 cm v priemere, uplne vytlacali az vyripovali celu rastlinu von zo zeme, toto som takisto vyriesil pomerne jednoducho, v okruhu cca 1/2 metra od rastliniek som vzdy po urcitom case lopatou sekol do zeme cca 30 cm hlboko aby som prerusil spojenie tychto korenov s materskou rastlinou
----------------------------------------

hnojiva

Vo vegetacnej faze som hnojil:
1. Kristalon Start
2. BioStim (3:1:3)
3. vynikajuci TerraSan s primesou guana
4. bezkonkurencny BioAlgen S90
5. Harmavit - jedno z naj hnojiv a za super cenu s rastovym stimulatorom, vzhladom na pomer 1:1:1 som ho aplikoval v neskorej vegetacnej faze
V kvitnucej faze:

1. Kristalon Podzim
2. Unihum Pelargonia
3. BioAlgeen S90

- uplne mimo tohto by som spomenul doplnkove hnojivo na minerali a stopove prvky Mikrochella - je to uuplne super pripravok za cenu cca 90 Sk, s pomocou tohto zazraku som vyriesil prblem nedostatku takmer kazdeho prvku a co je pre nas pestovatelov konope velmi dolezite obsahuje aj pomerne v hojnom mnozstve horcik, ktory rastlinky naozaj radi a rychlo spapaju
--------------------------


Strucna charakteristika jednotlivych odrôd:

1. White Rhino - tsto odroda rastie vcelku dobre v nasej klime, nie je pre nu problem dosiahnut 2 metre vysky, je odolona voci obdobiu sucha a dobre znasa aj vyssie koncetracie hnojiv, zacina kvitnut zaciatkom septembra, no stadium preflovers je pozorovatelne uz niekedy v polke augusta. Spociatku sa vyzorovo jedna o hlavne indiku, no s postupnym casom sa stavba priklana skor na stranu Cannabis Sativa.
Vynos- dobry, cca 100 gramov sucheho materialu
Potencia- 10+ - pri tomto modely konci sranda, rozhodne nie pre ziaciatocnikov
Stav- energicky, stredne halucinogenny

2. Aurora Indica - Toto je jednoznacna Cannabis Indica. Macate listy a zavalita, nizka krikova stavba, proste indika od a do z.
No po mensej nehode s divou zverou-kedy odhryzli hlavnu stonku nizko pri zemi sa rastlina vyhnala spodne vetvy, z ktorych sa neskor vyvinula bonsajovita rastlina, ktora zacala po tomto soku vpretvarat vzrast podobny Cannabis Sativa.
Aj u tejto odrody je vyborna odolnost voci obdobiu sucha a vyssim koncentraciam hnojiv.
Kvitnut zacina niekedy v polke septembra (velmi,velmi neskoro). Táto odroda nevytvárala pri pestovaní outdoor hlavnú palicu,ale kvety boli usporiadane skôr do nugetov.
Vynos- velmi nizky
Potencia-niekde na urovni 7-8 z 10 bodovej stupnice
Stav- je to cisty couch lock a kedze ja nie som fanda cistych indik, pre mna trosku nudny

3. No name a z nej derivovane fenotypy
- tu bude rec o 4 fenotypoch , ktore bolo mozne pozorovat pri tomto no name mixe:
3.1 Fatty Early Girl (FEG)- stredne vysoka, malo sa vetviaca rastlinka s hybridnou stavbou, teda medzi Sativa a Indica.
Odolnost voci suchu a vysokym davkam hnojiva je dobra
Zacala kvitnut koncom jula a neskôr vytvorila peknu hlavnu palicu.
Vynos- značny
Potencia-9
Stav- vyvážený, medzi energickym a sedatývnym, s mierne vyšším náklonom k sedatývnemu
3.2 Small Late Lady (SLL)- vitálna rastlina s vačšími vzdialenosťami medzi jednotlivými nódami. Listy sú extrémne široké a tmovo zelené. Tento fenotyp prekročí hranicu 2 metre bez najmenších problémov aj v drsnejšom počasí. Vyššia citlivosť na sucho a vyššie dávky hnojív. Tento fenotyp produkoval kvety s najhustejším pokrytím trichómami. Začína kvitnúť v polke augusta.
Tento fenotyp je podobny ako FEG ale neskôr kvitne a rsatlina je celkovo redsia.
Výnos- dobrý
Potencia- 8
Stav - to iste ako FEG

3.3 Pinky Princess (PP)- Ako názov napovedá sfarbenie kvetov tohto fenotypu je do rúžova. Jemná stavba pripomínajúca Cannabis Sativa. Odolnosť voči suchu a vyšším dávkam hnojiva je priemerná. Začína kvitnúť začiatkom augusta. Kvety tvoria pekné macaté nugety.
Inciálny rsat je pomalý, no začiatkom kvitnutia sa vyšvihne až niekde na 1,5 metra.
Výnos- mierne podpriemerný
Potencia- 8
Stav- vyvážený s miernym náklonom k energickému

3.4 Musky - ako názov napovedá tento fenotyp naozaj páchne počs kvitnutia. Kvety majú farbu skôr do žlta s dobrou produkciou trichómov. Priemerná odolnosť voči suchu a vyšším dávkam hnojiva. Začiatok kvitnutia je v polke augusta. Mierne hermafroditna. Pri fajčení vydáva enormný zápach ako pravá marihuana. Tak isto ako v predošlom prípade po slabom začiatky nasleduje rýchly rast.
Výnos- podpriemerný
Potencia- 7
Stav- mierne energizujúci, robý človeka myslením retardovanejšieho

-------------tolko na úvod-------------------------

Naposledy upravil ddt 28-11-2004 v 16:36 PM

Old Post 28-11-2004 v 16:17 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

PP,FEG- 19.8.2004 Příspěvek č. 2







Tu su odrody, ktore su popisane v titule teda PP a FEG. PP je na zaciatku kvitnutia zatiaľ čo FEG si to plne vychutnáva pod záplavou slnečnych lučou.

Fotky:

1.PP- celkovo potom ako sa vysvihla zaciatkom kvitnutia
2.PP- vrcholova este len palicka, ktorá práve začína chytať farbu podľa ktorej dostala meno
3. FEG- takáto spúšť ostala po návšteve zvery, len 1/2 stonky ostala neporušená a zasahovala do zeme, no táto nádherná a vitálna rsatlinka to zvládla bravúrne bez újmi na zdravý.
4. FEG- celá rastlinka z asi 3 metrovej vzdialenosti
5. FEG- Vrcholová palička
6. FEG- jedna zo spodných tvoriacich sa šišiek

Naposledy upravil ddt 28-11-2004 v 16:42 PM

Old Post 28-11-2004 v 16:34 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

PP,FEG- 23.8.2004 Příspěvek č. 3



Tie iste fenotypy ako v predošlom prípade len o pár dní neskôr.
V tomto čase slniečko naozaj ukazovalo svoju priateľskú tvár čo je jednou z podmienok dobrého vývoja kvetov.

Fotky

1. PP- vrcholová palička, stále len naberá na sile
2. FEG- táto slečna si s nejakou dietou naozaj nerobý ťažkú hlavu, no pre nás je to len a len dobre

Old Post 28-11-2004 v 16:46 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

White Rhino -23.8.2004 Příspěvek č. 4


A konečne jedna zo značkových odrôd. Mometnálne ma WR ako je ho vidno na tomto zábere 1,5 metra a už je tam vidno príklon na stranu Cannabis Sativa, ale ako sa ukáže neskôr bolo to len a len dobre.

Old Post 28-11-2004 v 16:52 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Musky, PP,FEG-29.8.2004 Příspěvek č. 5








Tak tu sú všetky po kope. Po prvý krát sa tu objavuje aj Musky.
PP sa už pekne červenajú líčka a FEG začína byť na prasknutie. Dobré počasie stále pretrváva len v noci je trosku chladnejšie ako by sa patrilo a preto aj to červenanie sa PP.

Fotky:

1. Musky- vrcholova palicka
2. PP - vrcholova palicka, uz zacina priberat na vahe, vlavo od nej v dialke je mozne vidiet WR
3. PP- vrcholova palicka z bližšia
4. PP pohľad z vrchu na jej krasne červené líčka
5. FEG- pohľafd na celkovu rastlinku
6., 7. FEG - oboje vrcholova palicka tak ako ju vyformovala sama čarodejka príroda

Naposledy upravil ddt 28-11-2004 v 17:08 PM

Old Post 28-11-2004 v 16:56 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

PP,FEG- 4.9.2004 Příspěvek č. 6








Deň pred zberom FEG. FEG uz dosahuje naozaj pekne rozmery, je pekne hustá a dobre pokrytá trichómami.
PP v tomto čase už vytvorila pekné nugety.

Fotky:

1.,2.,3. PP- stale raste a raste a stale sa červená
4. FEG- pohľad na hlavnú palicu, naozaj Big Bud
5. FEG- hlavna palica z trochu iného uhla
6. FEG- pohľad z hora na túto krásavicu
7. FEG- a zas hlavná palica

Naposledy upravil ddt 28-11-2004 v 17:30 PM

Old Post 28-11-2004 v 17:15 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Fatty Early Girl -5.9.2004- Příspěvek č. 7



Tak tu s[ fotky FEG po zbere. Na prvej fotke, no hadajte kto a na druhej fotke pohľad na kvety FEG.

Old Post 28-11-2004 v 17:34 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Fatty Early Girl -10.9.2004- Příspěvek č. 8




FEG po dosušení. Verím, že si tieto fotky vychutnáte rovnako ako ja. Tak prajem príjemný pohľad.

Old Post 28-11-2004 v 17:40 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Small Late Lady 26.9.2004 Příspěvek č. 9









Toto sú prvé zábery SLL po zbere. Všetky fotky sú toho istého fenotypu a na podobné časti takže ich nebudem popisovať jednotlivo.

Old Post 28-11-2004 v 17:43 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Aurora Indica -30.9.2004- Příspěvek č. 10


Toto je záber na samčiu rastlinu Aurora Indica!!!

Old Post 28-11-2004 v 17:50 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Small Late Lady 30.9.2004 Příspěvek č. 11




Vsimnite si pri pohľade na dosušené kvety SML aké su pekne pokrité trichómami. Naozaj majstrovské dielo pani prírody.

Old Post 28-11-2004 v 17:53 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

7.10.2004 Příspěvek č. 12




TAk toto s mi prhodilo pri jednej jazde prirodou asi to nebolo náhodou.

Fotky:

1.,2. cudzie políčko čo som našiel keď som išiel na kukuricu, no samo sebou, že som si z neho nič neodniesol, ale musim povedzť, že tieto rasrlinky voňali úžasne, úplne ako káva

3. Atropa Bella-donna, alebo po naši Ľuľkovec(Rulík) Zlomocný

Old Post 28-11-2004 v 17:57 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

White Rhino -20.10.2004 Příspěvek č. 13


Už je pomerne neskoro a obe značkové odrody ešte nie sú pripravené na zber, no uvidíme ako to dopadne.
Tu je WR a jej hlavná palica.

Old Post 28-11-2004 v 18:03 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Aurora Indica -24.10.2004- Příspěvek č. 14


Toto je jedna z bočných paličiek Aurori Indici (AI), ešte vonkoncom nie dozretej.

Old Post 28-11-2004 v 18:06 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

White Rhino -24.10.2004 Příspěvek č. 15



Tu sú fotky dvoch kvetov White Rhino, pri tejto odrode to už vyzera o čosi lepšie

Old Post 28-11-2004 v 18:08 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Aurora Indica -28.10.2004- Příspěvek č. 16



Pohľad na rastlinku celkovo a potom na jednu z jej paličiek. Tu ma rastlinka výšku cca 1,2 metra.

Naposledy upravil ddt 03-12-2004 v 17:35 PM

Old Post 28-11-2004 v 18:13 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6205340 seconds with 43 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív