Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vás, jak ste na tom se sportem a hulením. Já třeba hulím a hraju fotbal samozřejmě nikdo z vedení nesmí zjistit, že hulím jinak nevím. Někdy je to dost těžké, hulit si můžu dovolit s přáteli jedině večer doma a nesmí tam být žádný spoluhráč až na jednoho. Ale chtěl bych vědět jak ste na tom se sportem vy hrajete něco na ůrovni vesničanů až pořádný ligy nebo něco tak, je mě jedno co ale doufám že nesedíte enom doma.
Já jezdím aktivně na kole a jsem nekuřák(cigaret), každopádně je na kole znátkdyž si den před tím dám nějáké to brčko. Ale jen na prvních 10-15km a pak to v pohůdce rozdejchám. A jak často takhle hulíš doma s přáteli?
Ps:pošleš mi autogram?
No ted se rozjíždím čtvrtek, pátek sem byl ůplně na padrt ja do toho du vždycjy tak jednou týdně ale stojí to za to
Ty nemáš nějakej dozor trenéra nebo tak? Mě kdyby chytli tak su ůplně v prdeli
ja hraju uz 8 let "rekreacne" inline hokey ... je to takovej aktivni zewling. Nehrajem do tela ... ciste technickey hokey no.
Zhulenej si to moc nedavam vetsinou mam rychlejsi ruce nez hlavu takze hodim klicku a ani nevim jak no. je to proste moc rychly
Mno ja delam lukostrelbu a zhulenej sem byl na treningu nekolik(moc)krat a byla to docela pohodaa, strilime na louce mezi stromama takze krasna priroda kolem, no super proste...
Ja masim aktivně fotbal dřív kraj po přestupu jenom okres. Kolo mám taky rád ovšem způsobem takovým že se jedu projet, uvidim přihodnej palouk, nahulim se a zas jedu. A dovede te si to představit kolik je takovejch palouků u nás v Českým ráji? No nic jedu se projet. Zdar
noo cawte sportovci.... ja som hraval basketbal na celkom dobrej urovni amatersky basketbal,
ale zranena noha dalej nedovolila....taxe dnes si davam turistiku, ono davat si nejake hrebene v Nizkych alebo Vysokych tatrach je pekna makacka, zahulit sa da, ale nie moc lebo v horach musi clovek s cistou hlavou
taxe si myslim ze hulenie a sport sa da spojit spolu, mam kamosa co hra na vysokej urovni basketbal v USA na univerzite a kali strsne velke bonga scunku
No tak já se jednou zkoušel potápět lehce zkouřenej, ale nejde to. Při potápění se musí hlídat moc věcí a na kochačku je jen zbytek času. Takže radši netahat čerta za vocas
pánové hraju tenis už pár let.Závodně,jen se ale turnaje změnili na pokouření s jinejma kámošema dáme si pár štráfků a vlítnem na to.díky malému opoždění většinou prohraju.Kdybych nehulil tak by to bylo úpně jinak.Nelituju toho.Na druhou stranu skouřenej vymejšlim spoustu zajímavejch úderů.sportem ku zdraví,nějak se to vyvažovat musí-zdarte
2 Jóža.Mno na co osobního trenéra?sice jezdím aktivně ale jako amatér. Možná bych chtěl příští rok začít závodit, ale budu muset hulení omezit, asi bych kvůli tomu nepřestal. Nebo by snad pomohlo provádět několikrát denně dechová cvičení. Přeju hodně sportovních úspěchu s trávou!
Chodim tak 4x tydne do posilovny, kdyz si dam brcko pred cvicenim, tak jsem trosku pomalejsi.Dost casto se mi stava, ze po brcku jsem opravdu unaveny a usinam.