Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po nejistem outdooru se chystam na indoor..nevim zatim toho moc..spis toho vim hodne malo..predstava:skrin asi s 4-6 kytkama..co vsechno potrebuju???a jak na to?jake osvetleni?? plz poradte nekdo..klidne i na meil peachy@host.sk diky moc zhulenci ;op
ganja mi otvorila oči ale nězavrela dvere..som v pohodě tak koho to sere!? ;o) (Trosky-hip hop music)
Zdravím,
musím zase udělat reklamu příručce pro začátečníky. Koukni sem: http://www.indoor.aktualne.cz Můžeš si to stahnout domu do compu, případně vytisknout.
Cau tak jsem tu o5..takze prirucku mam nastudovanou (pestuju asi 5let outdoor, ale je to rok od roku horsi..nejisté úrody z vice duvodů), takže ted je cas pro indoor..no ehm..osvetleni, jak silne, na kolik kytek atd.
Výbojka SON-T Plus 250 W ... 682,-
Objímka E40 ... 259,-
Startér 100-400 W ... 280,-
Tlumivka 250 W ... 427,-
Kondenzator 35 mikroF ... 88,-
Stinidlo (odraz) ... 650,-
Celkem 2386,- Kc vcetne DPH.
Tohle jsem nasel nekde ve foru..chtel bych vedet na kolik kytek tohle osvetleni staci asi???Popř. lepší typ nebo tak..v indoor jsem opravdu newbiek
thx
ganja mi otvorila oči ale nězavrela dvere..som v pohodě tak koho to sere!? ;o) (Trosky-hip hop music)
Dezzz: Ten prispevek byl muj, jsou to ceny z Ereky. Pocitej to asi takhle - doporucuje se na ctverecni stopu (30x30 cm) asi 30-40 W, mam pixlu 60*90*180. Takze pod tohle svetlo jsem naskladal 12 kytek a muzu ti rict, ze to je zverina. Kytky lezou jaxvine, tohle jsem jeste nevidel. Nadhera, na pohudku....
dikec..jedu dnes do Chorvatska..jak dojedu tak na to s kamosem vletime..digitalni fotak mame takze pak se pochlubim a pripadne mi jeste date nejake rady..ale hodlam si to poradne vychytat se vsim vsudy..snad to klapne...zatim cus