Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já teď zkoušim něco co mě nedávno napadlo, budu sklízet přibližně po měsíci, teď mam 3 kytky na květu, asi 14 dní, a v matkárně jsem nechal zakořenit další 3 v dalšim bubleru, až budou dostatečně velký, tak je šoupnu na květ, počítám asi tak za 14 dní, tzn. že po tom co sklidim 1. část, tak tam bude další, která dokvete přibližně o měsíc později, takže budu mít sklizeň každej měsíc, neni to skvjelý?
Tenhle rok to teda skosim na dvakrát,a kde mám uříznout kytku v půlce?
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Tyjo tak to uz by se pak asi hnojit nemelo.Teda aspon ja uz sem to pak nehnojil.Stejne ty spodky dozrajou tak do 14 dni.Takze kdybys to zase zacal hnoji.Tak uz bys to pak nestih vyflushivat a melo by to napicu chut a taak.Ale skusit to muzes........Nekomu treba nejde o chut,ale o vynos.....Tak to potom chudaci ti,co to budou hulit.
já mám pouze dva řízky z podlamp,ale top 44 vypadá markantně,mám v plánu zpařovat kořeny, proto sem si myslel že budu sklízet najednou......a asi taky budu,protože si myslím že když tu kytičku pěkně ostříháš(navaříš mlíko),taky je dobrý stahovat paličky a větvišky do vodorovna(k zemi),aby se květinka pěkně prosvítila a svítilo ti i na spodky aby měli světlo!!!......možná to může být v klidu sklidit na dvakrát,páč sám nevim kde budu jako takovej keř sušit,ale když to zpaříš celý(na 5 minut do vařící vody) tak ti to luskne microflushing a prej se to nějak jestě dostane všechno do těch paliček bo co??!!.....posílejte zkušenisti
bubik: Normálně, zhruba 3 týdny před sklizní zaliju 1xFS a pak jen čistá voda a hodně.
Já sem se jen ptal co se stane když kytky zaliju FS(naznačím konec)?
Jestli bude eště schopná dozrát, ty spodky myslím.