Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevíte někdo, kde se dají v Holandsku (i mimo Amstr) koupit řízky? Green House už je neprodává a na nikoho jiného jsem zatím nepřišel. za info předem dík. Bubik
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Dr. Smokalot: máš pravdu s tím, že se už prodávat nesmí. mám informaci, že musíš být členem nějaké organizace, sdružení nebo něčeho takového (moc sem to nepochopil, ale pro našince to stejně nepřichází do úvahy), abys vůbec mohl jet komerčně genetiku, ale stejně pouze na semena. no, doufám, že se mi podaří někoho zlomit...
Pitrýsek: chci ještě s několika growers origoš genetiku. neříkám, že se tady nedají sehnat slušný klony, ale...