Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » HnĚdy Blyzny???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

HnĚdy Blyzny??? Příspěvek č. 1

Zdarec lidi! Potřebuju poradit, kdy mám sklidit moji kytku. Mám ji doma za oknem už šestým měsícem, je to nějaká venkárna, hnojim 1x za týden kristalon květ. Je vysoká něco přes metr a kartáče už má taky solidní. Jenže nevím, kdy ji mám sklidit. Blizny jsou už tak měsíc z poloviny hnědý, a teď začínají docela opadávat listy. Musí blizny zhnědnout úplně??? Mám ještě počkat??? Poraďte prosím!!

Old Post 21-08-2004 v 12:31 PM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Bambulion: diky. z větší části jsou blizny zakalený, ale dolejšky ještě ne. mam to seknout nebo eště počkat??

Old Post 23-08-2004 v 10:37 AM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

orientovat sa podla blizien je dost ee to si moze dovolit skuseny grower co pozna model ktori pestuje je fakt lepsie si zohnat lupu ci neaky lacny detcky mikroskop velmi pekne o tom pisu na og vo faq pozri sa tam:-))

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 24-08-2004 v 16:08 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás