Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » opadávjí mi listy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
maniac2
Nový Člen

Karma uživatele maniac2 - 0% Pěstitelská

Dotaz opadávjí mi listy Příspěvek č. 1

Ahoj všem.Chtěl bych se optat co se to dějě s kytičkama.Zhruba u poloviny mých kytek začali postupně žloutnout a pak opadávat všechny velké listy.Jen na výhoncích kde se tvoří palice lístky zustali a dokonce bych řekl,že zhoustly. Jen bych rád věděl jestli je to v pořádku,když se tak nechovají všechny kytky.Dík za rady

Old Post 09-08-2004 v 14:02 PM
maniac2 je offline   Profil uživatele maniac2   Find more posts by maniac2   Foto galerie člena maniac2   Click here to Send maniac2 a Private Message   Add maniac2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Mně dělaj to samý. Jak začnou spodní velký listy žloutnout, tak je ušmikni a neser se s nima! Prostě budeš mít takovej sympatickej keříček dole bez!

Old Post 10-08-2004 v 10:24 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

suhlasim s tetrinem niekedy ked rastlina nepotrebuje listi tak ich proste odhodi

Old Post 11-08-2004 v 17:55 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krtecek
Nový Člen

Karma uživatele krtecek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Pestuji tri ruzne vzory a vsechny kyti zhazuji listy (nektere vic,nektere min). Zajimalo by me, cim je to zpusobeno. Dela mi to starost, protoze nektere opadavaji vazne extremne a jsou priblizne z dvou tretin hole.

Old Post 21-08-2004 v 21:34 PM
krtecek je offline   Profil uživatele krtecek   Find more posts by krtecek   Foto galerie člena krtecek   Click here to Send krtecek a Private Message   Add krtecek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobin
Nový Člen

Karma uživatele lobin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Souhlas, taky me u par kytek opadavaji listy. Doufam ze je to celkem normalni proces. Kdyz na ty listy dole nesviti slunicko - neprovadeji zadnou fotosyntezu, tak nejsou potreba, postupne ty velke zezloutnou a pak je kytka odhodi, nebo ji s tim trochu pomuzu. Listy kolem vetvi a kolem kvetu jsou tmave zelene a vypadaji zdrave.
Nikdy jsem nemel v dolni polovine kytky vetve s kvetama, tahnou se mi do vysky a kvety jsou nejvic na horni 1/3.

Old Post 22-08-2004 v 22:49 PM
lobin je offline   Profil uživatele lobin   Find more posts by lobin   Foto galerie člena lobin   Click here to Send lobin a Private Message   Add lobin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monster
Nový Člen

Karma uživatele monster - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

BEZ lístků je SEXI!!!!

Old Post 07-09-2004 v 10:26 AM
monster je offline   Profil uživatele monster   Find more posts by monster   Foto galerie člena monster   Click here to Send monster a Private Message   Add monster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás