Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem.Chtěl bych se optat co se to dějě s kytičkama.Zhruba u poloviny mých kytek začali postupně žloutnout a pak opadávat všechny velké listy.Jen na výhoncích kde se tvoří palice lístky zustali a dokonce bych řekl,že zhoustly. Jen bych rád věděl jestli je to v pořádku,když se tak nechovají všechny kytky.Dík za rady
Pestuji tri ruzne vzory a vsechny kyti zhazuji listy (nektere vic,nektere min). Zajimalo by me, cim je to zpusobeno. Dela mi to starost, protoze nektere opadavaji vazne extremne a jsou priblizne z dvou tretin hole.
Souhlas, taky me u par kytek opadavaji listy. Doufam ze je to celkem normalni proces. Kdyz na ty listy dole nesviti slunicko - neprovadeji zadnou fotosyntezu, tak nejsou potreba, postupne ty velke zezloutnou a pak je kytka odhodi, nebo ji s tim trochu pomuzu. Listy kolem vetvi a kolem kvetu jsou tmave zelene a vypadaji zdrave.
Nikdy jsem nemel v dolni polovine kytky vetve s kvetama, tahnou se mi do vysky a kvety jsou nejvic na horni 1/3.