Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty wole:-) mas to FUCK super!!! davam K+ za toto...Tu vlhkost ja drzim v raste okolo 80% len treba dbat aby sa ti neurobili plesne....potom sa vlhkost znizi asi na 40-50%.
ta teplota je rozna, vela zalezi na odrode, co je to mexican, indica, afghan??? ale v podstate je dobra..a rastie ti to kraaaasne taxe zatim si profik:-)))
dikkes . doplním este njake technické údaje.....
Miestnost ma rozmery 4x2,8x2,1 m
Vetranie vymyslel moj kamarat aj ho zkonstruoval.Nasávanie aj odsávanie zabezpečujú 2 ventilátory (zabudol som ako sa volajú ,ale sú polskej výroby 1 stál 1000Sk v baumax),ktoré majú výkon až 160m3 za hodinu
Miestnost vetráme 4 krát za den každých 6 hod tak na 30 min vetrania
Plánujem to však zmenit na menej,tak 3krát za den.
Kvetináč (kýbel) Má 15 l a je naplnený 50%kvlitnou vysterilizovanou rašelinou 45% pelargóniovej zeminy(baumax), 5% perlitRastlinky zalievame tak raz za 3-4 dni
Je to laklizované na streche a celé sme to postavili za 15 hodín.Bola to celonočná makačka ... este podotkýnam ze to mám s kamošom na polku .
to expert. Ver tomu kamo ale vzhaldom ze moj indorik je odomna 400Km tak sa to viac neda.Ale ten substratik je fajn ,drzi vodu a zem vyschne 4 za 4dni.Je tam strasne vela perlitu aspon to neprelejem. dnes budem mat mozno njake detailne foto tak potom ak sa bude dat tak sa podelim
no... desn som tam bol a som velmi spokojny,zial nemal som fotoaparat takze nejsu fotecky.V kazdom pripade klony z rakuska su naozaj kvalitnee
zalial som ich hnojivom Terra Vega +Cannazim+co2 tabs,takze za tyzden ocakavam velky tresk. Len dufam ze najsu napadnute ziadnou srackou.
objednavam drave roztoce proti sviluskam a biologicku ochranu proti plesnam
drzte mojim dievcatam palce ,chcem aby znich vyrastli zrele sexi zeny(vsetky damy a slecny ,neurazajte sa za moje mierne sexisticke poznamky)
Clone, nezltnu ti nejak tie listy? aby si to neprepalil tym hnojenim, treba merat EC alebo PH?
Vyzera to velmi dobre, ten model bude aj na dalsie klony?? pruipadne by sme mohli vymenit klony (ja mam White willow, NYC Diesel...)
dik To shadow >mam to napolku s kamosom(mam autorizovane povolenie zverejnovat fotos na Grower aj v jeho mene)
Dufam ze ma nezavru nikdy hajzli .Fuj ale som znacne paranoidny..aaa
To Ukelele dik za radu