hexamin
Stálý Člen
|
zdravim
skusil by som peroxix vodika 30% 0,5ml/L ak je problem sposobeny hubamy sinicamy ci inymy jednuduchimy organizmamy pomoze ti to
v pouziti h2so4 na zmenu ph nevidim problem akurat ze zvysis ec niecim co je pre rastliny nepouzitelne
pouzitie kys citrotronovej je dost kontroverzne hladaj som na og a aj g ale neviem osobne skusenosti nemam a par ludi to chvali a iny ju neodporucaju koly tomu ze moze sluzit ako potrava pre jednoduche organizmy
hno3 kupis v kazdej lepsej drogerii ci lekarni (skusil by som nemocnicnu lekaren musia to mat len ci ta neposlu ...........)
no a ak mas h3po4 tak to na upravu ph v raste kludne pouzi fakt to problem nebude tych par ml h3po4 ti pomer npk neako vyrazne nezmeni
este otazocka ako nastavujes ph na 5,8??? ja som rad ak som v intervale 5-7 velmi sa s tym neseriem a zatial sa nikto nestazoval aj ked je pravda ze ph je velmi dolezite pri hydroponii ovela dolezitejsie ako pri pode (korene su schopne primat ziviny z pody v ovela sirsom intervale ph ako v hydroponii (nastastie pouzivam canna vega a to hnojivo je drahe ale jeho ph po zarobeni roztoku je ook a netreba ho upravovat:-))
|
nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog
|