Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele chlape ja mam taky balkonek a je to treba zastrihnout....sousedi sou svine....použi fim techniku to pomuže....mne to pomohlo.teraz sa kraaaasne vetvia.mej se vela štesti v balkonku a hojne urody.mír s tebou.bayo
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
zastrihavať sa určiťe oplaií:::mal som viackrat možnosť porovnať zastrihnutu a nezastrihnutu rastlinu toho isteho modelu a zastrihnuta bola vo všetkych pripadoch hojnejšia
Ano FIM nie je taky lahky ako sa zda, treba presne vediet v akej vyske treba odrezat vrsok(na jesen bue o tom thread, mozno aj skor) a s tym zastipovanim, hodne zalezi na odrode, orientaacii balkona a na samotnej stavbe balkona, inak ja by som uprednostnil ohybanie, rastlina sa tym nespomali a po ohnuti ziska zo spodnych vetiev prinajmensom tolko vrcholcv ako po FIME
A co takhle kytičku pěkně polamat.... ona se z toho lehce vypoti, prece, co kytku nezabije, to ji posílí....... Fakt se nebojte ji trochu nalamat. Stači jen aby se ohnula, potom vytvoři koleno a roste nerušeně dal.... a všechny paldy se otoči vzhuru ke sluničku!!!!!
PEACE