|
Zdravim vsechny, vim, ze je to duplicitni thread, ale grower mam jiz nejakou dobu prolezlej skrz naskrz, takze me pls neposilejte do jinejch threadu, ktery jsem jiz davno videl. Tak a ted k problemu, mam kytky v kyblich venku jiz nejakej rok. Nebyly s tim zadny problemy az doted, jak vidite na fotce, kde je pokrocile stadium meho problemu, listy zacnou postupne zloutnou, pak hnednout a usychat i kroutit, deje se to na cele kytce, mezitim rostou nove zelene listy na vrcholku, prehnojeny to neni, nedostatek at uz jakejchkoliv latek to podle me taky neni, kdyz kytku pichnete kamkoliv do zeme, tohle se ji samo nestane (hnojeny to je 2x a to podle navodu a krystalonem, kterym se prehnojuje az pri nekolikanasobnejch davkach, takze prehnojeny to bejt nemuze). Takze jedinny co me napada je, ze to mam prelity a hnijou koreny (proleju kybl, prebytecna voda odtece, je to dost na slunci, takze druhej den je to uz dost suchy, proto to prolejvam skrz na skrz), coz je podle me dost divny, zalejvam 1x denne a mam na dne drenaz, drivejsi leta jsem zalejval i 2x denne a drenaz sem nemel a nemel sem zlutej jedinnej listek, ale je mozny, ze se neco zmenilo a ted i 1x denne je proste moc. Voda, kterou zalejvam je porad stejna, puda taky (samozrejme nova), podminky proste identicky. Takze jsem zvedav na vase nazory, doufam, ze mi nekdo zkusenej poradi s velkou jistotou cim to je. Klidne to pak smazte, nechci na tohle forum davat dalsi duplicitni thread, ale znal bych rad odpoved na muj problem, dekuji... |