Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuzz, neobjednavate si ted nekdo simax borosil. trubici na cooltube v kavalieru.cz ???
Rad bych se pridal k objednavce popr. zjistil nake blizsi info...za jakekoliv rady budu mooooc vdecnyyy diky predem (byl bych schopny se tam mozna i na prelomu mesice stavit)
mam uz objednano,tak aspon to blizsi info:-)
zavolas tam,zvedne to pani,reknes,ze chces objednat 1ks ... (podle katalogu) a dylku,na kterou to chces riznout,pani si od tebe vezme cislo a rekne,ze se ozvou nekdy behem pristiho mesice a ze to bude k vyzvednuti na jejich podnikovy prodejne...
mam to objednany tak uz ten mesic a este se neozvali...
Jestli delaj na sklad nevim,mozna sem se netrefil,ale volal sem tam takhle dvakrat (poprvy sem si to este na mesic rozmyslel) a dycky mi rekla stejnou dodaci lhutu
2Hellboy:zkus se tý paní nejdřív zeptat na nějaký skladový přebytky,
já jsem si tu rouru objednával někdy loni před vánocema a
zrovna jsem vychytal 125-ku a během tejdne jsem si ji dovez
domů.
tak zdar a hodně štěstí.MURY.
nebo se na tebe pani vysere. stejně jako na mě. čekal jsem dva měsíce.neozvali se. po uplynutí termínu jsem se ozva já...l a beze slůvka omluvy, že prý už to je hotový déle :angry: pak pani na podnikové prodejně popletla objednávky. pak popletli krabice na skladě. no je to o nervy. doporučuji při odběru namístě všechno zkontrolovat minimálně dvakrát.
Ahoj! to je presne to, o cem posledni dobou zacinam neodbytne casto premyslet rad bych se pridal k objednavce, pokud sis este neobjednal ... kolik to stoji? ... jo, a to asi potom bude uz na me, abych si k tomu umistil drzatka zboku a strisku a takove veci, ze? no, to se nejak zvladne! nebo jak to vychytrale resite ci budete resit vy? diky!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
219,- 400mm dylka.Tak nejak
a je leto tak dobrej tip na zahuleni:-)
pro to sklo te z prodejny poslou do skladu a kdyz pudes zpatky,tak prvni ulici na kterou se vyleze rovne a pak doleva a hned do prava na takovej kopec,kterej je tam nad tim vsim...
De se po polni ceste loukou nahoru mirne do prava jako smerem nad mesto.Kdyz prijdes k sadu,SKRZ kerej vede ta cesta,viz foto,das se do leva a tam uz to najdes...
je tam cesticka na skalu a hezkej vyhled.Skoda ze ne smerem na mesto,ale super,viz foto2:-)