Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Izomerizace??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
robil
Nový Člen

Karma uživatele robil - 0% Pěstitelská

Dotaz Izomerizace?? Příspěvek č. 1

Tuší někdo jestli skutečně funguje IZOMERIZACE ) POKUD JSEM NESPLETL NÁZEV) THC a o kolik či kolikrát se zvýší použitelné % THC v produktu? Někde na webu jsem kdysi viděl podrobný chemický postup a teď ho zaboha nemužu najít. Zkuste poradit víte-li včetně adresy postupu. Díky

Old Post 01-07-2004 v 14:45 PM
robil je offline   Profil uživatele robil   Find more posts by robil   Foto galerie člena robil   Click here to Send robil a Private Message   Add robil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olda
Stálý Člen

Karma uživatele olda - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

kdysi jsem to konzultoval s kamarádem chemikem a jestli si dobře pamatuju tak tam je jeden technickej problém . je k tomu potřeba 100% kyselina sírová což je mimo hustý laboratorní podmínky nestabilní záležitost ( ta v krámě má asi 98% ) . takže to asi funguje ale doma to nejspíš nezmáknem

Old Post 01-07-2004 v 16:20 PM
olda je offline   Profil uživatele olda   Find more posts by olda   Foto galerie člena olda   Click here to Send olda a Private Message   Add olda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Taaakze - nejdriv hledat, pak se ptat:

http://grower.cz/forum/showthre...ght=izomerizace

Jsem chemik, takze jen par praktickych dodatku -

ten navod je obecne i v klasicke literature: Dupal, L.: Kniha o Marihuane a najdes ho za nasledujicim linkem http://matt.jinak.cz/flytojoint/kniha/09kapitola.html

Jinak k izomerizaci - bezvodá, tedy 100% kyselina sirova se sehnat da. Viz Fluka, Merck a spousta dalsich distributoru chemikalii.

Bezvoda musi byt proto, ze jinak izomerizace probiha velmi neochotne, nebo vubec, coz neni jen otazka izomerizaci canabinoidu, ale i spousty dalsich organickejch latek...proste nutnost bezvodyho prostredi.

Jestli nemas solidni zkusenosti z laboratore, tak to radeji nedelej. Nechci zbytecne strasit, ale chce to aspon zakladni vybaveni a dobre navyky z praxe.

Pokud by ses i presto rozhodl, ze to budes delat, tak Ti budiz ze zkusenosti receno, ze se to z dobrejch vzorku vubec nevyplati. To vysledny huleni je sice solidne nakoncentrovana ucinna latka, ale naprosto to ztrati osobitost. Je to stejny, jako kdyz mas dobry vino, ale protoze chces, aby vic oziralo, tak z nej oddestilujes jen lih. ozira to sice vic a rychleji, ale stoji to za hovno...stejne jako podobny chemicky upravy rostlinnyho materialu, jehoz duch je prave v tom, ze je to prirodni vec. Z vysledku extrakci a izomerizaci z konopi budes sice zmastenej, ale taknejak umele.

Takze i kdyz ja jsem to pred nejakym tim rokem doma zmaknul, spokojenej jsem s vysledkem nebyl. Spousta prace, smradu a bordelu, aby Ti z prirodniho materialu, kterej ma svy kouzlo vylezla mrtva chemka.

Pokud nemas dobry laboratorni sklo, teplomery a dalsi vybaveni, nedelej to. Jako nic z organiky to nevar na plameni, ale na elektrice, nejlip v topnym hnizde.

Vzal jsem to chaoticky, jak mi to zrovna prislo na mysl, doufam, ze to(k odrazeni) staci.

L.

...je jen jedna kytka, ktera se dava chlapum...

Old Post 02-07-2004 v 09:29 AM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olda
Stálý Člen

Karma uživatele olda - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

na tom určitě něco bude . proto mně nikdy nenadchnul olejíček ani éterovej ani butanovej . ať žije příroda !

Old Post 02-07-2004 v 10:32 AM
olda je offline   Profil uživatele olda   Find more posts by olda   Foto galerie člena olda   Click here to Send olda a Private Message   Add olda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-05-2005 - Izomerizacia - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás