Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ked som si pripravoval pole chcel som cosi vymysliet aby to rychlejsie rastlo tak som si do vopred urobenych riadkov nasipal len po dne slovcerit 1kg -33sk je to podobne npk hnojivu vyhoda je ze tieto hnojiva su v podobe malych bielych granuliek a prikril substratom vermikompost nasadil a ked mi chalani ukazovali svoje rastliny a pri tom boli pysny ake su velke tak som sa len smial a pri tom si predstavoval tie svoje
spalilo ti to male rastinky? ja by som to asi neriskoval-> take tazke hnojenie na zaciatok, radsej by som úpockal jaq budu trosku vacsie a potom by som ich nastartoval kristalonom start len tak nech sa trosku vytiahnu a potom bi-algeen s90, abo daco take. Ale pohodicka, ked ti to rastie tťaq vela zdaru...