Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky moc za chvalu! Pres rust se hnoji/hnojily wuxalem super a ted uz jsou nektere v kvetu tak krystalonem. Jinak popisky(vsechno original seminka).1. foto-Top 44, 2.-White Widow, 3.- druha WW, 4.-Purple Power
Tak ta prva fotka v prispevku c. 8 vo mne vzbudzuje fakt velky respekt. Na jesen to budes muset odvazat LIAZkou. Super bomba turbo brutal skvosty... len tolko.
no cece to teda cumim ... jak sem kukal hned na prvni fotku uz sem chtel napsat ze za 3 tydny to vypada velikosti asi u vsech kytek ale dalsi fotky me total znicili a nechali cucet s otevrenou hubou
K+
zdravim
co kdyz ti prerostou ten plot /jako ze ho ucite prerostou/ myslis ze nebudou moc napadne?
urcite hodne zdaru a Karma pro tebe protoze to je fakt narez
Bacha na ně...! Ale taky na sousedy... vždyž ten plot, to není žádná překážka... a ty mezery mezi prknama... zapracuj na tom, byla by jich hrozná škoda...!!! no a tebe taky
To si děláš prdel?! Je vidět že jsem opravdu tenhle rok zaspal, já to furt sváděl na počasí a bylo to spíš tím, že jsem sral na kytky a spíš se nevysral na babu. Teď toho lituju, fakt parádní kytky, lepší jsem letos neviděl. Morava rulez! Joooooooo, tohle je fakt HC
"Fraška života pádí kupředu jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního aktu."
- Horác Badman a.k.a Hogo Fogo -
Mam k vam jeden dotaz-ty velke krajni kytky-White widow(obe) uz mesic jsou na nich videt pocatky kvetu, ale za ten mesic se to zmenilo jen taak minimalne, ze zacinam mit velke obavy jestli to vubec stihne dozrat((((((((((((( Nevite nekdo o nejakem hnojivu, ktere by urychlilo zrani?Pokud vubec takovy zazrak je?