Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz mam kyti 20 den v kvetu a furt nejevi zadny znamky ze by chtela prepnou na kvet.
Mam dva afgany ve 14L kybli bublam vzduchovim moturkem kterej ma asi 5-6W, to mam rozvedeny do trech kamenu.
Hnojim AH podle navodu vzdy o neco malinko min(cca. -0,5-1ml).
17 dni jsem ji nechal v periode 12/12 a kdyz furt nic nedelala jen ze roste tak jsem ji dal trí dení tmu a furt nic.
Jediny co nemuzu merit ph a ec ale tím by to snad být nemělo nebo snad jo?
Dik za odpověd.
Tak chlope , setkal ses s prawejma Afgáncema ... No prostě a jednoduše stáwkujou zmrdi ... Zkus to podle DENA ... Taky netuším co se s něma děje ... May se !!!
Já osobně s něma pokecám, smotnem brčko možná, ale rozhodně nikam neletím !
Já sem měl Afgánce jenom jednou a venku takže s timhle modelem nemám indoor zkušenosti ale ...
Je taky dost důležitý, aby během fáze tmy byly rostliny vážně v absolutní tmě protože jinak ke změně růstový fáze rostliny (vůbec) nedojde.. A začali ti už alespoň zrychleně růst a postupně zkracovat patra ? .. protože to je znakem pomalu se blížící fáze květu .. Jinak co teď zatmívám rostliny na balkóně tak je fakt, že některý reagujou na zkrácení dne pomalejc..