Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
žádnej strach, určitě to vykvete, pokud se chytěj,..jak říká tady kolega předemnou, záleží hlavně na poměru světlo/tma...sice nebudou tak velký, ačkoli pokud se oně kloudně popečuje, dají se dělat zázraky ...v podstatě třeba takový SoGR funguje stejně, žádná růstová fáze, jen květ...ale pokud tam máš tři kytičky tak to je tak na pár jonatánů
peace
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
HI..heh......Ja som si 18.6.04 dal do zaklicovacou este Californiu indiku a este nejake vyberove semena a este Shiwu....myslite si ze tieto modeli dozreju...mam o to celkom strach hm<<<???budu z toho nejake vynosi???aspon nech sa mi nejake semienka vratia hm????
PLS odpisujte mi "pm,PM,pm"
Prosim dajte mi vediet...vazne s tymto nemam vobec skusenost..este nikdy som nesadil takto neskoro...dik
jej to jste me potesili! tak ja to du nechat vyklicit, uz jsem myslel ze budu cely rok na suchu (opravdu nerad strkam penize do dealeru) a bezejmennych seminek zas takova skoda nebude...
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...