Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » vaporizer - radu od elektrikáře
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
usersony
Stálý Člen

Karma uživatele usersony - 12% Pěstitelská

Nápad vaporizer - radu od elektrikáře Příspěvek č. 1

Budu stručný

vaporizér - super věc - moc peněz
jedinej problém je udržet teplotu mezi 200 - 250 stupni celsia
čím to nahřívat

http://www.backer-elektro.cz/priklady_odlitky.htm
http://www.backer-elektro.cz/priklady_tisk.htm

a já se ptám půjde nějak jednoduše udržovat teplota v daných mezích
cenu jsem ještě nezjišťoval, doufám, že nebude moc závratná(prvně si chci ověřit zda by to šlo)
ale myslim, že jo na žehličce se taky reguluje teplota

dík

Old Post 15-06-2004 v 17:00 PM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nekde jsem tady navod videl. Akorade hledat. Byl tam pouzit ohrev tusim z micropajky?

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 15-06-2004 v 19:09 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
usersony
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

mě jde spíš o připojení nějakýho regulátoru teploty(schema)

Old Post 16-06-2004 v 10:55 AM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ona ta micropajka ma taky regulaci

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?

Old Post 16-06-2004 v 12:44 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
usersony
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

myslíš, že bude stejná regulace na tý pájce jak pro tyhle topný tělíska?
kromě toho já mám spíš na mysli aby ta teplota šla regulovat něco jako je hlasitost na radiu
pájka spoň ta jakou mám doma má jeden spínač a buď pájí nebo ne
mrknu na net na tu mikro pájku
ty tělíska se mi líbí proto že bys na to nasypal hulčo v tenké vrstvě a mělo by se to zahřát všechno stejně rychle

napsal jsem teď majklovi jestli to bude stejný, tak se uvidí

Naposledy upravil usersony 16-06-2004 v 14:19 PM

Old Post 16-06-2004 v 14:05 PM
bigfoot
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Nasel sem ti ten navod
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=562

Old Post 17-06-2004 v 12:16 PM
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Já mam mikropájku v práci a ta má regulaci pomocí otočnýho(rádiovýho) kolečka a zobrazuje na digit.display aktuální teplotu.Tušim že do 300stC.
usersemi:ty máš trafo pájku,to je taková ta pistole že?->tak z tý to nejde

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 17-06-2004 v 12:18 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kernelerror
Grower drummer

Karma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

jo taky jsem se o to zajimal, ale kazdej ztroskota na tom, ze mikropajka ma moc maly vykon, takze furt vypina a zapina a teplotu to neudrzi, myslim ze je to i v tom threadu jak psal bigfoot /ted jsem ho necet/... takze sehnat neco vykonejsiho, co by stacilo sepnout na chvilku a davalo by to dost tepla, pajka, alespon micro- a trafo-pajka nejni moc dobry reseni...

First-Time-Inbox-Grow; 150W; HYDRO-Drip; + PC automatizace <ZASAZENO>...
Project GreenHouse => OUT 04 by Kernelerror

Sviť si pro radost, bude toho vždycky dost...

-------------------------
!!! ŠHOT ME DOWN !!!
-------------------------

Old Post 17-06-2004 v 12:57 PM
kernelerror je offline   Profil uživatele kernelerror   Find more posts by kernelerror   Foto galerie člena kernelerror   Click here to Send kernelerror a Private Message   Add kernelerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Pokud vim, tak na starych dobrych zehlickach, se regulovala teplota normalnim bimetalem. Tj. dva kovovy plisky (kazdej z jinyho kovu) prilepeny na sebe. Jeden se pri zmnene teploty zkracuje, druhej natahuje, takze ve vysledku se to cele ohyba podle teploty. Vsim tim vede proud do topneho telesa a bud je to ohle na kontakt (zima, musi se topit) a kdyz se to roztopi, tak se to ohne mimo kontakt a vsechno se to rozpoji. A kdyz to trochu vychladne, tak se to zas zapne. Myslim ze se tomu rika regulace s hysterezi, ale nevim. Automatizaci jsem nikdy nestudoval.
Doufam, ze to neni prilis polopate tedy nudne

Ted me ale napada, proc pro zahrivani nepouzit rovnou nejako starou (samozrejme nenaparovaci) zehlicku? To uz je vlastne pulka vapiku

Old Post 20-06-2004 v 10:07 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás