Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamarad me zavolal abych mu vylečil rastlinku ale nevim jak on ju ako nejaku zmutovanu divne listky že proste 5 cipove a 1 čast cipu na okrajoch ma 1 dlhšiu než druhu a a niektorych je vidiet že mu chyba 1 cip ale ono to tak narastlo a ma to aKO take splesnivene skoro cele biele iba kusky su zelene a ma ju asi mesiac dost košatu aasi indicku ale presnej nevim a ma asi 8 poschodie. a ma ju pekne stale na svvetle nevim v čem je problem.Pomožte prosim dekuji.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
hmmm,tak ja mam tohle podobny (mel sem) u dvou kyticek,jenomze u me to bylo malejma kvetinackama,a kamos to zacal hnojit,i ty dve takze sou ted zpomaleny,snad se z toho dostanou
2mamba: takze kyti v malim kvetinaci, kdyz pohnojis - zpomalis? To se mi nejak,.... je to mozny a muj pripad. Zacal jsem hnojit predevcirem, maj asi kolem 10tyho patra hnojenim na koren. Balkonovky-zapad.
Co myslis?
No ano on ma taky maly kvetinač a když se presadi do vetšiho pomuže to???A hnoji taky ale nakym divnim chemickym to ja hnojim prirodnim když chcete viedet jak se vyrabi poproste mne.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
lobotomi:Zapomnel sem zduraznit,ze kyticky meli teprf dve patra,ostatni maj uz ctyri,no byli nejaky zpomaleny,jedna umrela,jinak uz od 4. patra to kytkam jen pomuze...
Avron:Kyticku sem dneska presadil,...uvidim a napisu