Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » mrazy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Obecné mrazy Příspěvek č. 1

tak co, jak vám kytičky přežily to debilní počasí??? U mě 10 cm sněhu, tzn. - 4x Durban, 4x Ice Queen, 3x TundraxShiva a 2x Afghan.

Old Post 24-05-2004 v 12:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

No nevím, kytky jsem od pátku neviděl a uvidím je zase až v pátek. Ale nějak bych se o ně nebál, přece jenom tady v jižní nížině je to počasí o něco lepší.
Sakra jak to, že u tebe napadlo 10cm sněhu? to je něco teď v květnu. )
Všechny kytky umřely? Nebo jak na tom jsou?

Old Post 24-05-2004 v 12:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Karma uživatele czares - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

já mám kkkkýýýtttttííííí venku :-) ale jsem fff klidu,mám na nich totiž plastovou flašku takže pokuď nezačnou padat ciiihly tak mi to je docela jedno :-)jinač.. hodně zdaru!!!!!!!!

Viva la freeTEKNO

Old Post 24-05-2004 v 19:55 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jakub Kraus
Nový Člen

Karma uživatele Jakub Kraus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Čus Groweři,ja jsem schodou náhod 7 kytek svého Passion 1 začal předpěstovávat za oknem až 1.května a tuhle sobotu jsem je dával na zahrádku v Litoměřickém okrese,žádný kroupy tady nepadaj,sluníčku se sem taky moc nechce,ale na na tyhle podmínky si vedou kyti docela dobře,zaštípával jsem pátý patro.Kroupy jsem zažil v Děčíně a není to nic příjemnýho na kytky,tak přeju hodně zdaru a nevzdávejte to!!

Old Post 24-05-2004 v 20:06 PM
Jakub Kraus je offline   Profil uživatele Jakub Kraus   Find more posts by Jakub Kraus   Foto galerie člena Jakub Kraus   Click here to Send Jakub Kraus a Private Message   Add Jakub Kraus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
včelař
Stálý Člen

Karma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

to Jakub Kraus: jeste sem napis adresu a telefon..

Old Post 24-05-2004 v 20:27 PM
včelař je offline   Profil uživatele včelař   Find more posts by včelař   Foto galerie člena včelař   Click here to Send včelař a Private Message   Add včelař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantoči
Stálý Člen

Karma uživatele Pantoči - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jó tady na šumavě sou pořádný holomrazy i v květnu,ale kytky to přežily v pohodě,zatim

A joint a day keeps the doctor away.

Old Post 25-05-2004 v 21:30 PM
Pantoči je offline   Profil uživatele Pantoči   Find more posts by Pantoči   Foto galerie člena Pantoči   Click here to Send Pantoči a Private Message   Add Pantoči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Ostrava=mrazíky,v noci 5 stupňů,slunko vyleze jednou za den na 2 hod a padaj tady kroupy ale kýýýtííí se daří..psycho :-)

Viva la freeTEKNO

Old Post 26-05-2004 v 19:26 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
méďa béďa
Nový Člen

Karma uživatele méďa béďa - 0% Pěstitelská

??? Příspěvek č. 8

myslite ze sem udal blbost kdyz sem svoje ne moc velky kytky(4patra) nechaval venku pres noc i kdyz se kourilo kolem huby a bylo tak 5 stupnu nad nulou?
Zda se mi ze trochu zpomalili rust...bude to mit nakej velkej dopad na kvalitu?

Old Post 26-05-2004 v 21:27 PM
méďa béďa je offline   Profil uživatele méďa béďa   Find more posts by méďa béďa   Foto galerie člena méďa béďa     Add méďa béďa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 9

myslím že to te kytce nevadilo(teda určitě vadilo) ale nějak zvlášť moc nepoškodilo...my tady v Ostravě máme pořád kolem 5 stupňů v noci a kytky slušně rostou...stím jestli jí to vadilo nebo ne to je jen moje vize takže :-) ...

Viva la freeTEKNO

Old Post 27-05-2004 v 19:14 PM
botanic
Nový Člen

Karma uživatele botanic - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Jestli maj čtyři patra, tak by to neměl bejt problem. Když jsem před rokem vysadil předpěstovaný třípatrový kytky a vedle nich tejden starý přešel přes ně mráz a nic se s nima nestalo, jen ty mladší to vodnesli na celý čářě!!!

Old Post 27-05-2004 v 21:10 PM
botanic je offline   Profil uživatele botanic   Find more posts by botanic   Foto galerie člena botanic   Click here to Send botanic a Private Message   Add botanic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
méďa béďa
Nový Člen

Karma uživatele méďa béďa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Tak dik ze jste me uklidnili. Uz sem mel strach o svoje holky. Ted uz zase sviti slunicko a je teplo tak je to v poho

Old Post 29-05-2004 v 13:30 PM
méďa béďa je offline   Profil uživatele méďa béďa   Find more posts by méďa béďa   Foto galerie člena méďa béďa     Add méďa béďa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 12

jj

Viva la freeTEKNO

Old Post 31-05-2004 v 18:32 PM
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Tohle pocasi sem mel z doslechu..... Chodim si po Bordeaux (mesto v jizni Francii kdyby nekdo nevedel) potim se jak prase vedro jak nekde na sahare (ve dne) a premjeslim jaq se asi bratrik stara o kyticky. A najednou zprava od bratra, asi tak :"ty vole kroupy snih masakr a ja nejsem doma kytki sou na balkone venku, nezabijej me" nastesti to prezily v pohode

heRr jÜrgEn

Old Post 02-06-2004 v 14:28 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2004 - Mráz - 32 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás