Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » kytičky v plastikové láhvi :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
czares
Nový Člen

Karma uživatele czares - 16% Pěstitelská

Obecné kytičky v plastikové láhvi :-) Příspěvek č. 1

Mám kytky venku a dal jsem kolem nich plastové láheve s uřezaným dnem to je v zemi kolem kytek a vrch je taky seříznutý a chtěl jsem se zeptat..protože v té láhvi je docela dost horko jestli by se mi ty kytky nemohli spálit???jestli s tím někdo máte zkušenosti tak napište...

díkes,czares

Viva la freeTEKNO

Old Post 18-05-2004 v 17:54 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iboy
Stálý Člen

Karma uživatele iboy - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No podle me by ta flaska nemela mit zadnej dopad na kytí.Stalo by za to zkusit vršek lahve neřezat , jenom odšroubovat víčko a nechat tam tu díru na pití.Že by to jako mělo fci pařníku.

Old Post 18-05-2004 v 18:58 PM
iboy je offline   Profil uživatele iboy   Find more posts by iboy   Foto galerie člena iboy   Click here to Send iboy a Private Message   Add iboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 3

díkes za odpovědi..sem tam do té flašky strčil ruku a bylo tam teda dost horko oproti venku tak jsem chytil stihu nerad bych si to zkazil :-)

Viva la freeTEKNO

Old Post 19-05-2004 v 19:05 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarioT
Nový Člen

Karma uživatele MarioT - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ja ty lahve radsi nahore ustrihal "cikcak" nuzkama proti slimakum bo tam bylo dost horko a par se jich (kdyz bylo ze zacatku sucho) trosku vybulilo, ale pokud za kytkama chodis casto tak bych se toho nebal.... V nejhorsim flasku fiknes taky....

Old Post 20-05-2004 v 11:27 AM
MarioT je offline   Profil uživatele MarioT   Find more posts by MarioT   Foto galerie člena MarioT   Click here to Send MarioT a Private Message   Add MarioT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr. Lecter
Stálý Člen

Karma uživatele Dr. Lecter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Dávaj pozor na vlhkosť vo flaši. Každý deň to kontroluj, aby to nechytilo plieseň. Vo vlhku sa to stáva.

Old Post 20-05-2004 v 11:58 AM
Dr. Lecter je offline   Profil uživatele Dr. Lecter   Find more posts by Dr. Lecter   Foto galerie člena Dr. Lecter   Click here to Send Dr. Lecter a Private Message   Add Dr. Lecter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 6

na hoře je ta petka dost seříznutá.....ale zas je tam dost horko a vlhko na tu plíseň ale na to si už dám pozor....nemyslíte že se kytka bude táhnou víc nahoru(podle te flašky..)???já bych byl radši kdyby ty kytky byly spíš menší křáčky(košaté) max. do 50cm myslíte že so toho dá v outdooru dosáhnout???aby to bylo košaté by bylo nejlepší zastřihnout hlavní stonek ne??a nechat ty boční větvičky ať se to rozvětvují??co si o tom myslíte dělali jste to už někdy??samo že outdoor....(počítám s tím že tady někdo napíše že mám hledat a né se ptát stále na ty samé věci,já rači čerstvější informace....)

Viva la freeTEKNO

Old Post 20-05-2004 v 18:44 PM
jumper
Stálý Člen

Karma uživatele jumper - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja sem kytku strihal po 3 pak jeste po 5 a 7 patre tj. 3x byl to no name model outdoor a vyrostla neco kolem 1m myslim ze pul metru se ti nepodari. I co se tyce vynosu je lepsi kytku nechat vyrust aspon jeden metr

Old Post 20-05-2004 v 19:37 PM
jumper je offline   Profil uživatele jumper   Find more posts by jumper   Foto galerie člena jumper   Click here to Send jumper a Private Message   Add jumper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumper
Stálý Člen

Karma uživatele jumper - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ja sem kytku strihal po 3 pak jeste po 5 a 7 patre tj. 3x byl to no name model outdoor a vyrostla neco kolem 1m myslim ze pul metru se ti nepodari. I co se tyce vynosu je lepsi kytku nechat vyrust aspon jeden metr
kytky se ti ve flasce urcite nespali. nahoru se bude táhnou stejne na to ta flaska nebude mit vliv

Old Post 20-05-2004 v 19:41 PM
jumper je offline   Profil uživatele jumper   Find more posts by jumper   Foto galerie člena jumper   Click here to Send jumper a Private Message   Add jumper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 9

takže to je asi vše co šlo napsat k tomuto tématu proto aby neotravovalo tak ho uzavřu....díkes za všechny odpovědi co jste zde napsali... czares

Viva la freeTEKNO

Old Post 25-05-2004 v 19:13 PM
czares
Nový Člen

Příspěvek č. 10

jak to kutíš s tím PYTHAMINEM???už jsem o něm něco slyšel/četl že se to stříká na listy je to výživné a hlavně na palice když už kýýýtííí zraje ať se tam udělají krystalky(kytka si je dělá sama když má moc světla chrání se tím...)takže newím jestli by to bylo nejrozumnější napiš jaké s tím máš skušenosti a jak to aplikuješ prostě vše co tě o tom napadne... :-)

Viva la freeTEKNO

Old Post 26-05-2004 v 19:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás