Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweři můj problém je momentálně nedostatek železa v půdě, způsobený podzimním přehnojením fosforem, Kytkám začly bělat špičky listů a zpomalily růst. Nevím čím mám tenhle nedostatek pořešit, tak jestli víte o nějakém způsobu doplnění této látky tak to sem napište dík
Já jedu outdoor, a to myslíš asi léky pro lidi, nebudou tam trochu jiné přeměny látek než u rostlin.
A vy jste to jako nadrtily a rozmíchali ve vodě?
No ale když říkáš že to vyšlo tak to asi zkusím, stejně nemám co ztratit.
Už jsem se na tohle téma bavil s jednou zahradnicí a taky jak já neměla moc představu čím by se to dalo spáchat.
Dík
v žižkovskym shopu jsem viděl od plagronu FE 8% železo v chelátové formě ( 0.3l na 1000m2 ) . prej to je dobrý ale litrovku za devětset bych mněl asi nadosmrti . pro indor by mněli dělat menší balení.