Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky,potřebuji poradit....všude po kuchyňské lince nám lezou mravenci,máme spoustu takovejch těch domečků,ale nějak to nepomáhá.Nevím čím se jich mám zbavit.Prosím poraďte!
Zdarec když už jsme u těch mravenců. Myslíte, že je možný aby mravenec lesní vzal na záda (právě vylezlou kytku cca. 1,5 cm nad zeminu) a odtáh mi ji z koflíku ... - nebo to bude něco jinýho ???
Ahojky, prosím pomozte...u nás v ledničce si postavily báň lesní okřídlení mravenečníkové, vůbec nevim jaxe jich mam zbavit, zkoušel jsem uplně fšechno (pasti, mravenečníkolapky, dokonce sem si pořídil divoký pštrosy, který se tímto zvláštním poddruhem živí,leč stále bezvýsledně) ...jsou jich tam bambilióny a snědí fšechno jídlo a to dokonce dříf než já...začínám ztrácet na váze a každý den chřadnu čím dál víc...
hojar, sem tu novej a dyž už ste utěch mravíku tak já bych to zas tak neřešil,chvílu už sadím a tydle malý kousavý sou v poho, navíc mi provzdušnujou půdou,takže lepší mrávec na poli nežli v prdeli.papa(jo a jeslti vás kohokoli můžu poprosit o všecky outdoor rady tak mi je posílejte na zziiggyy@centrum.cz díkas zigy
Mam problém. Všude čtu že mravenci nevaděj, ale mě a kamarádovi ožíraj listy. Mě udělali 1 bonsaj (4 patra, 5cm) a dvě kytky mě popravili. Máte někdo podobný zkušenosti nebo ňákej nápad jak se ich zbavit? Diky
Pořiď si mravenečníka! Ale možná bych ty potvůrky zkusil odlákat na nějakou slaďárnu (bonpar) a pak je nějak opatrně přemístit, teda pokud nechceš pomstít ty 2 kyti!
Pripravek proti mravencum: do misky nebo na talirek cukrovou vodu s qasnicema a s rozpustenym sodnym louhem (hydroxid sodny, NaOH). Mravencum to snad chutna nebo voni, zneutralizuji se a je od nich pokoj.
Anebo biolit ci podobne sracky (formitox).
no ja mam mravencu plnou zahradu, tak nevim ale par malejch kyti mam trosku ukouslejch, ale us tejden sem zadny novy ztraty nezaznamenal tak nevim co to mohlo bejt, jinak budu skouset naky zalivky z kopriv, kapradi, preslicky, rajcat podle jedny knizky kde je popsany co na jakou havet
na slimejse tam je taky dost veci, zadna chemka neni potreba, vetsina prisad se da v poho nekde natrhat! Napsal bych nazev ale nemuzu ji najit, matka si ji zas nekam dala. Zahada fakt nevim kam to dala, koupila ji na dni Zeme od Konopy