Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se dnes vypravil na místo kde jsem sadil minulý rok a čekalo mě zde nemilé překvapení. Někdo mě předběhl. Nalezl jsem zde pár čerstvě nasázených kytek. Kvalitak sice nic moc ale jsou tam. Co by jste na mém místě dělali ??
no...nechal bych tam vzkaz...trebas natrefil na dobryho cloveka...a treba byste mohli pestovat spolu ale rozhodne se snim skus nejak spojit! Nikdy nevis
Edit: uz sem o tomhle premyslel co bych delal kdybych nekomu nasel policko. Urcite bych se stim clovekem chtel seznamit. Problem ale je, jak o sobe dat vedet. Uvazoval sem ze bych napsal vzkaz, nejak ho treba zatavil do te folie od cigar a nejak pridelal k nejake z kytek, ale zas dyz maj treba jen 20 cisel tak to muze byt problem aby se jim nic nestalo.
Jak byste zanechali vzkaz u ciziho policka, tak aby byl chranenej pred silou prirody, ale taky aby si ho grower fsiml?
Skrec: nasiel si ine miesto a prial by som typovi, aby dobre vypestil.
felipe: no proste to zrob tak ako si to myslel,ibaze to poloz na zem a poloz na to kamen. Myslim si,ze kazdy spavny grower si svoje pole vsima aspon natolko, aby na nom videl neaky cudzi papier
Neco podobnyho se mi stalo:byla sem si hledat flek a kdyz sem vlezla za jedno krovi,kam sem to chtela dat,tak sem videla pole jeste z minulyho roku-kolem byly flasky a z policka jeste couhaly stonky.napadlo me ze tam asi budou sazet zase a premejslela sem ze jim napisu vzkaz lihovkou na kancelarskou folii,ale pak sem si rikala ze lidi sou nekdy svine a nase spoluprace by nakonec mohla skoncit spatne,takze sem si nasla jiny(hezcimistecko a uz mi to roste..