Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » nerostou palice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Levaps
Nový Člen

Karma uživatele Levaps - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Kytky venku rostou pěkně, ale nechal jsem si jednu
i za oknem a s ní mám problém.
Mám ji ve velkým kyblíku, slunce na ní svítí od jedné
hodiny až do západu, je 1,30m vysoká, dal jsem k ní
větrák, ale palice ne a ne růst.
Je to samice podle chloupků, ale ty zasychají.
Co s ní???
Prosím poraďte.

Old Post 16-07-2001 v 00:15 AM
Levaps je offline   Profil uživatele Levaps   Find more posts by Levaps   Foto galerie člena Levaps   Click here to Send Levaps a Private Message   Add Levaps to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Levaps! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

- bude to tím, že venku kytka nemá ještě tu správnou fotoperiodu pro květ, ještě není den a noc v poměru 12/12

- stačí, když jí budeš dávat večer na 12 hodin do tmy a ráno jí zase vyndáš
a uvidíš jak ti hezky pokvete

- ať se ti daří

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 16-07-2001 v 06:27 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 3

Tak s tadytím mám taky trochu problém. Hodil jsem outdoor kytky na indoor (Early skunk od sensi seeds -fotky v galerii) a už jsou skoro 3tejdny na květu možná i trochu dýl a né a né kvést - hnojim je světlo maj 12/12 teď 13/11 a furt nic už nevim co s nima máte někdo nějakou radu??

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 16-07-2001 v 19:37 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Dotaz Taky problem Příspěvek č. 4

Mam stejny problem jako Levaps, jenze kytky mam venku nasazene na zahradce, takze je nemuzu nikam presunovat, co stim, nebo je to normalni?!?

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 17-07-2001 v 17:02 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teabooster
Grower Team

Karma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

maestro:tak nic nedělej a vklidu čekej až přijde čas a že přijde

Butch:tak to bude tim že těm venkovnim modelum nestačí světlo z lampy,taky už jsem měl pod lampou nějakej outdoor a nedokvetl byl řídkej jako prase.Jedině zkusit nějakej stimulátor na květ ten dělá divy,snad by mohl pomoc,jinak ti poradim příště je tam nedávat

Old Post 17-07-2001 v 18:56 PM
teabooster je offline   Profil uživatele teabooster   Find more posts by teabooster   Foto galerie člena teabooster   Click here to Send teabooster a Private Message   Add teabooster to your buddy list     Navštiv homepage uživatele teabooster! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Levaps
Nový Člen

Karma uživatele Levaps - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 6

Zdravím,
kyblík ve kterým mám svou krásku zespodu nemá
díry jako u květináče, je důležitý aby tam byly?

Old Post 17-07-2001 v 20:56 PM
Levaps je offline   Profil uživatele Levaps   Find more posts by Levaps   Foto galerie člena Levaps   Click here to Send Levaps a Private Message   Add Levaps to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Levaps! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 7

To Teabooster: no jo nedávat ale jak sem mel vedet ze to bude takle nahovno.
Minule sem takhle dal dovnitr dvě outdoorovky a byly fakt brutální ale tenhle early skunk je fakt asi jenom na ven - smůla takovej 10krásnej kytek ale nevzdávám to.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 17-07-2001 v 21:54 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

díry Příspěvek č. 8

Levaps: Myslim, že by s miskou neškodily. Voda nemá kam odtékat a uhnijou ti kořeny.

Old Post 17-07-2001 v 22:11 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička To teabooster: Příspěvek č. 9

Cekam a porad nic

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 18-07-2001 v 11:49 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teabooster
Grower Team

Karma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

taky je pořád čas

Old Post 22-07-2001 v 20:41 PM
teabooster je offline   Profil uživatele teabooster   Find more posts by teabooster   Foto galerie člena teabooster   Click here to Send teabooster a Private Message   Add teabooster to your buddy list     Navštiv homepage uživatele teabooster! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dandy
Stálý Člen

Karma uživatele Dandy - 44% Pěstitelská

2 levaps Příspěvek č. 11

Bez děr seš vyřízenej, mě takle kytky v kýblech rostly pěkně, všechno v pohodičce, ale neměl jsem tam díry, jednoho dne se pěkně pokroutili, zhnědli a dělaly fujtajbly, po ohledání jsem zjistil, že voda neodtejkala a když se zdálo, že nahoře je půda vyschlá a potřebuje zalejt, tak dole to pěkně hnilo a kořeny se vůbec nerozvíjely a šly do kytek.

Tak ty už to nehul :-)

Old Post 25-02-2002 v 15:48 PM
Dandy je offline   Profil uživatele Dandy   Find more posts by Dandy   Foto galerie člena Dandy   Click here to Send Dandy a Private Message   Add Dandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Netherlander
Nový Člen

Karma uživatele Netherlander - 9% Pěstitelská

Obecné Kyblíček Příspěvek č. 12

Rozhodně provrtej dole na bocích pár dírek a jsi v pohodě. To by mělo stačit. Prostě bez děr, jak už bylo řečeno, Ti to uhnije vždycky.

Old Post 26-02-2002 v 12:58 PM
Netherlander je offline   Profil uživatele Netherlander   Find more posts by Netherlander   Foto galerie člena Netherlander   Click here to Send Netherlander a Private Message   Add Netherlander to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

ono je sice trochu pozde, Příspěvek č. 13

ale mne se loni nechtelo nicit kybl dirama (usetreno celych 17.- Kc !!!), tak jsem dovnitr nalepil TAFIXEM (tavne lepidlo) po celu delce steny kyblu svisle kus PVC trubky asi 2' v prumeru (hajzltrubka) tak, aby skoro tesne prilehala na dno. Na dno kolem trubky (vně) trochu keramzitu - nic jinyho, treba strepy, jsem nemel - a zasypal hlinou, zasadil kytku. Zalival jsem to jen do ty trubky; jenom tolik, aby dole voda nestala, proste aby to ta hlina komplet vypila. Protoze je trubkou diky slusnymu prumeru videt furt na dno kyble, byla to snad jedina kytka, kterou se mi ani trooosicku nepodarilo prelit a rostla super. Po sklizni nadherny korenovy system skoro v celym kyblu, ani mi nestalo za tu namahu zachranovat tu trochu keramzitu... snad vas to priste inspiruje.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 26-02-2002 v 13:58 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

netruchli ..cim dyl kytka vyqete tim vic ma thc bud trpeliv a hodne zhulenejch dni z indoo kyteq

Old Post 06-03-2002 v 18:23 PM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-10-2005 - podivne palice - 21 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás