Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky venku rostou pěkně, ale nechal jsem si jednu
i za oknem a s ní mám problém.
Mám ji ve velkým kyblíku, slunce na ní svítí od jedné
hodiny až do západu, je 1,30m vysoká, dal jsem k ní
větrák, ale palice ne a ne růst.
Je to samice podle chloupků, ale ty zasychají.
Co s ní???
Prosím poraďte.
Tak s tadytím mám taky trochu problém. Hodil jsem outdoor kytky na indoor (Early skunk od sensi seeds -fotky v galerii) a už jsou skoro 3tejdny na květu možná i trochu dýl a né a né kvést - hnojim je světlo maj 12/12 teď 13/11 a furt nic už nevim co s nima máte někdo nějakou radu??
Mam stejny problem jako Levaps, jenze kytky mam venku nasazene na zahradce, takze je nemuzu nikam presunovat, co stim, nebo je to normalni?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
maestro:tak nic nedělej a vklidu čekej až přijde čas a že přijde
Butch:tak to bude tim že těm venkovnim modelum nestačí světlo z lampy,taky už jsem měl pod lampou nějakej outdoor a nedokvetl byl řídkej jako prase.Jedině zkusit nějakej stimulátor na květ ten dělá divy,snad by mohl pomoc,jinak ti poradim příště je tam nedávat
To Teabooster: no jo nedávat ale jak sem mel vedet ze to bude takle nahovno.
Minule sem takhle dal dovnitr dvě outdoorovky a byly fakt brutální ale tenhle early skunk je fakt asi jenom na ven - smůla takovej 10krásnej kytek ale nevzdávám to.
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Bez děr seš vyřízenej, mě takle kytky v kýblech rostly pěkně, všechno v pohodičce, ale neměl jsem tam díry, jednoho dne se pěkně pokroutili, zhnědli a dělaly fujtajbly, po ohledání jsem zjistil, že voda neodtejkala a když se zdálo, že nahoře je půda vyschlá a potřebuje zalejt, tak dole to pěkně hnilo a kořeny se vůbec nerozvíjely a šly do kytek.
ale mne se loni nechtelo nicit kybl dirama (usetreno celych 17.- Kc !!!), tak jsem dovnitr nalepil TAFIXEM (tavne lepidlo) po celu delce steny kyblu svisle kus PVC trubky asi 2' v prumeru (hajzltrubka) tak, aby skoro tesne prilehala na dno. Na dno kolem trubky (vně) trochu keramzitu - nic jinyho, treba strepy, jsem nemel - a zasypal hlinou, zasadil kytku. Zalival jsem to jen do ty trubky; jenom tolik, aby dole voda nestala, proste aby to ta hlina komplet vypila. Protoze je trubkou diky slusnymu prumeru videt furt na dno kyble, byla to snad jedina kytka, kterou se mi ani trooosicku nepodarilo prelit a rostla super. Po sklizni nadherny korenovy system skoro v celym kyblu, ani mi nestalo za tu namahu zachranovat tu trochu keramzitu... snad vas to priste inspiruje.