Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No,mám problém,protože ačkoliv jsou fotečky v galerii,tak je do příspěvku nemůžu připojit,protože se mi nezobrazí v tom okně,kde by měly být všechny obrázky z galerie vypsaný.
Tak newěřícímu Raymanovi jsem to snad dostatečně wyswětlil soukromou zprávičkou.Wšem ostatním,který si myslej,že sem trouba,kterej si fotečky stahuje z netu a pak je prezentuje jako svoje vlastní,bych chtěl říct,že jsou to FAKTICKY moje kytí a moje fotečky.
rayman> voe, to umí každej přijít a začít vykřikovat nějaký vostrý kecy
z něj děláš rovnou hajzla, jako kdyby se ukázalo, že je strejda Bomberman zloděj, jo přineste mi vlekej šutr - du kamenovat
kámo jednoznačně K- za projev!
dej důkaz a beru vše zpět
do tý doby Guch - máš pěkný kytky
Takže wattáž - 250W,počet kytek we skříni - 5, Doba růstu něco přes čtyři měsíce,hnojivo - jen a pouze Krystalon.Jediná zwláštnost we skříni je wětrání.Narval jsem tři 15cm wětráčky na zadní stěnu a jeden menší přímo před kytky,což jim pomáhá sílit.Docela se mi to oswědčilo.
+ 2fefl: dobrej nápad,akorát kytky už sou suchý a pomalu je spaluju,ale při příští sklizni toho určitě wyužiju.