Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » folio,info
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Albat
Stálý Člen

Karma uživatele Albat - 28% Pěstitelská

Dotaz folio,info Příspěvek č. 1

Ahoj groweři, letos po indoor jdu i ven a tak jsem našel místo dost daleko od města a u zapadlé vesnice.pak jsem šel kus do lesa a našel hustej smrkovo,travnatolistnatej les- fakt hustej,viditelnost by měla bejt tak do 4 m.Tam jsem vyhledal mytinku a začal kopat,mám 1m hlubokou díru v ní svoji hlínu+humus+hnojiva.
Tak a mám tam už i kůly a matroš potřebný na stavbu folia venku!!
Takže bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se stavbou v lese.
Lidi tam určitě nepůjdou,pro houbaře to nejni místo,ale nevím přesně co dělá lesník,jestli chodí všude fakt všude, nebo jen na mladý stromky a na důležitá místa.Neznáte někdo jak lesník myslí???
řekl jsem si že to udělám jako blázen,uklidím kolem a napíši nějaký vzkaz typu-lásku tobě,dopřej ji i mě.
Myslíte že to může vyjít??

Old Post 12-04-2004 v 13:11 PM
Albat je offline   Profil uživatele Albat   Find more posts by Albat   Foto galerie člena Albat   Click here to Send Albat a Private Message   Add Albat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Na co foliovnik,myslim ze zbytecna investice ,navic napadne.Vetsina ulicniku tady si predpestuje doma a sazenicky da normalne ven a neni problem.
Muzes tam vytesat do skaly treba desatero,stejne ti nekdo odepise "Na lasku ti seru,tve hulco si beru," si myslim.
Ale treba to vyjde,hodne zdaru.

Old Post 12-04-2004 v 13:28 PM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

koupala to s tim desaterem je right ale kamos sadi kazdej rok ven a ma to pod folii dokud se to tam vejde a v poho velky silny kytky akorak spousta plevele

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 12-04-2004 v 14:39 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hej neblazni folii ven?? to je dobre ulitlej napad....kazdopadne jestli to das tak posli fotky
no ale nevim jak lesnik mysli ale urcite nemysli na to ze jde do lesa hledat policka...proste zalezi na nahode...

Old Post 12-04-2004 v 21:06 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

S velkou pravdepodobnosti to nekdo najde. Divil by ses kam vsude lide chodi.

Old Post 13-04-2004 v 03:42 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

sinuhet: ty teda nejsi moc optimista co

Old Post 13-04-2004 v 07:58 AM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Albat
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

je pravda,že lidi lezou všude, ale snad ne proboha přes trní které by jim poškodilo oblečení???
chci jen tak folii neuplnou, že bych jen udělal pařeniště tak do pul m,potom by si rostly normalně.
tak jestli bude tak dam fotky
cus

Old Post 16-04-2004 v 07:09 AM
Albat je offline   Profil uživatele Albat   Find more posts by Albat   Foto galerie člena Albat   Click here to Send Albat a Private Message   Add Albat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

moooc napadny treba clovek ktrery nahodou pude kolem si nekdy ani kyti nevsimne ale kdyz tam bude foliovnik tak uz asi jo....

Old Post 20-04-2004 v 09:51 AM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Ked chces spravit folivnik vonku urob ho co najnizsi a samozrejme najmensi. Pouzi staru foliu - nova sa prilis leskne na slnku.
Rastu pod tym ako besne

Ale inak polovnici sa pozeraj na dost miest ale hlavne na cistinky.
A ak tam mas nablizku sennik alebo postriesku nebodaj parozie na jesen alebo v zime tak ti to schalia srnky alebo zhuli mlady polovnik

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 20-04-2004 v 10:52 AM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Albat
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

jasne problemu muze byt dost,ale je to uz v odrostlem lesiku,huste rostlem,nejde na misto videt uz z dalky 3-4m a prave jsem tam byl a zkonstruaval takovy maly pareniste u zeme(mam to jeste podsazeny 1m do zeme) s tim,ze strechu muzu potom zvedat po kulech po patrech ktere jsem tam vyrobil.ani tak mi nejde o folio,jako spis o dest,videl jsem kyti co byly pred destem na zahrade zamerne schovavany a ta pryskyrice byla stavnata.

Old Post 23-04-2004 v 08:10 AM
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

to je samozrejme ze na rastlinach ktore su chranene pred dazdom je viac krystalikov. I ked krystaliky nie su rozpustne vo vode ale v silnom lejaku ich moze voda zmyt.
Ale kedze na jesen pred zberom dost malo prsi malo by to byt v poho.

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 23-04-2004 v 12:22 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ouki Kouki
Stálý Člen

Karma uživatele Ouki Kouki - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Tak na to bych se vysral!!Vrtulníky léééééétajííí!!!

Tak sorry no!!Někdo něco řekne a pak něj je na každej nasranej!!Fakt bych rád věděl za co.......

Old Post 25-04-2004 v 15:22 PM
Ouki Kouki je offline   Profil uživatele Ouki Kouki   Find more posts by Ouki Kouki   Foto galerie člena Ouki Kouki   Click here to Send Ouki Kouki a Private Message   Add Ouki Kouki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ouki Kouki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

já myslim že voda ve vegetativní fázi newadí, naopak to bez ní mots neroste
ale jak kytí začne kvíst tak je lepší ji před lijákama skovat, voda fuck smejvá krystaly THC zrovna letos by se fólie na kytkou hodila

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 21-09-2004 v 07:56 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-04-2020 - Foliovník - 6 odpovědí
24-03-2011 - Foliovnik - 2 odpovědí
22-06-2005 - foliovnik - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás